Zagorska grasās atvērt bērnudārzu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Elizabete Zagorska kopā ar savu draugu Rolandu jau vairākus gadus ir stabils pāris, un pēdēja laikā arvien uzstājīgākas ir baumas par gaidāmajām izmaiņām viņu dzīvē: laulības — augustā, bērns — oktobrī utt., u.t.jpr. Elizabete «Vakara Ziņām» atklāj, ka par laulībām šovasar patiešām bijis domāts, taču tam neatliekot laika, jo visa dziedātājas uzmanība veltīta jaunajam bērnudārza projektam.

Aktiera Rolanda Zagorska meita Elizabete jau vairākus gadus dzīvo kopā ar savu draugu, kuram sakritības pēc arī vārdā ir Rolands. Ziemā Elizabetei pasniegts saderināšanās gredzens, bet konkrētu kāzu datumu pāris tā arī nenoteica. Taču šovasar izskanējušas baumas par Elizabetes iespējamo grūtniecību un laulībām augustā. «VZ» sazinājās ar pašu baumu objektu. «Nē, es negatavojos augustā precēties,» visai strikti noteica Zagorska. Dziedātāja paskaidroja, ka tiešām sākotnēji esot bijis plāns šovasar precēties, taču kāzu rīkošanai neesot atlicis laika. Izrādās, visa Elizabetes uzmanība ir veltīta tam, lai īstenotu savu plānu par bērnudārzu. «Septembrī Purvciemā tiks atvērts mans bērnudārzs «Lāsīte» jeb bērnu radošā darbnīca. Šobrīd priekšā vēl ļoti daudz darba, lai tas varētu septembrī vērt vaļā durvis,» atklāj Elizabete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu