Ineses pārvērtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «GLORIA»

Inese salonā ierodas smaidīga, gatava jauniem izaicinājumiem. «Es jums zemenes atvedu! Lai dzīve saldāka!» smejoties nosaka Inese.

Šoreiz mēs sākam ar nagu kopšanu. Manikīrs, pedikīrs... Nagu kopšanu veiks Irina Riekstiņa.

Irina: «Inesei mēs taisīsim klasisko manikīru un pedikīru. Nagu laku izvēlēsimies košu, vasarīgu, šīs sezonas aktuālā tonī. Nekādi speciāli rotājumi nebūs. Vienkārša klasika.»

Inese: «Oi! Tas man būs, kas jauns. Tik koša krāsa! Ar steigu jaunas kurpītes jāpērk.»

Kā jau parasti, pirmajā dienā iepazīstinām ar pārvērtību dalībnieci. Inese ir no Rīgas. Viņa ir jauka, omulīga, sievišķīgām formām, optimistiska sieviete.

— Kā jūties, Inese?
— Ir jau ir mazs satraukums. Tāds īpatnējs — neuztraucos par rezultātu, bet par uzmanību!

— Vai tu, kad iesūtīji konkursam savu foto, ticēji, ka tiksi uz pārvērtībām?

Patiesībā, ne! Ne īpaši ticēju šiem konkursiem un uzskatīju, ka konkursi ir jau sen «nopirkti». Klusībā gan cerēju, ka tikšu. Ļoti, ļoti gribēju zināt, kā mani uztver apkārtējie. Pašreiz ar savu tēlu nespēju sadzīvot, pieņemt tādu, kāda esmu!

— Kas bija tavi atbalstītāji, iedrošinātāji?

— Iedrošinātāji? Nē, nebija gan! Pati nolēmu, ka mēģināšu.
Atbalstītāji — draugi un «Mustura» meitenes. Pēc paziņojuma, ka esmu tikusi kā otrās nedēļas uzvarētāja, saņēmu daudz apsveikumus. Paldies visiem balsotājiem un par jaukajiem komentāriem!

— Kādas ir tavas attiecības ar skaistumkopšanu? Cik bieži izmanto skaistumkopšanas pakalpojumus?

— (Domā, ko atbildēt.) Uz šo brīdi nevaru atļauties skaistumkopšanas pakalpojumus! Auklēju mājās dēlu, un jūs jau zināt, cik mēs, māmiņas, saņemam! Vienīgais, ko izmantoju, ir friziera pakalpojumi, bet tas arī notiek divos trijos mēnešos.

— Cik naudas vari atļauties tērēt skaistumkopšanas procedūrām mēnesī?

Nākamgad bērns tiks bērnudārzā un es sākšu strādāt, tad gan noteikti atsākšu izmantot šos brīnišķīgos pakalpojumus.

— Kuras procedūras uzskati par visnepieciešamākajām?

— Nu, pedikīru es taisīšu regulāri! Man šausmīgi patika! Frizieris pats par sevi. Nu, un noteikti, kad atsākšu strādāt, likšu tos gela nagus. Ui, kā patīk! Šoreiz atteicos, jo nespēšu uzturēt... Žēl! Nu, un ķermeņa procedūras ar' man patiktu.

— Ko tu ceri sagaidīt no pārvērtībām?

— Savu mīļo cilvēku atzinumu, ka bija vērts izmēģināt un likt savu bildi publiskai aplūkošanai. Un pats galvenais — ieraudzīt sevi skaistu, noticēt un sadraudzēties ar jauno INESI !

— Vai ir kaut kas tāds, ko tu nebūtu ar mieru darīt no mūsu speciālistu ieteiktā? Ja ir, tad kāpēc?

Neesmu no tām klientēm, kas mūžīgi nav apmierinātas ar meistaru paveikto. Parasti esmu gatava ekstremāliem piedzīvojumiem un sajūtām! Būtu ar mieru izmēģināt arī zaļu matu krāsu! Un kāpēc, gan ne? Speciālisti arī ir cilvēki un neieteiks kaut ko šausmīgu! Parasti piekrītu ieteiktajam, jo speciālists ir sava amata meistars!

— Ko tu varētu ieteikt nākamajai pārvērtību dalībniecei?

Noteikti izbaudīt šo vienreizējo iespēju ar «pilnu krūti». Nevaru izstāstīt savas izjūtas un prieku, bet vēlu nākamajai dalībniecei piedzīvot šīs izjūtas!

— Kā tu jūties pie mums? Kādas ir tavas izjūtas?

Tikko ienākot, pirmā doma bija, ka esmu atnākusi uz mazu PILI. Tad ieraudzīju smaidošas sejas un jauku, laipnu salona īpašnieci Baibu. (Šķiet, ka gaidīja tikai mani un nekas apkārt viņai nelikās svarīgāks kā es.) Jutos kā Pelnrušķīte prinča krēslā! Salonā ir veiksmīgi atrisināts interjera salikums — retro stils ar mūsdienu galdiem. Instrumenti nekrīt acīs, neizraisa baisas izjūtas. Man iekrita acīs mazs akvārijs ar jaukām zivtiņām.

— Ko tu vēlētos vēl piebilst no savas puses?

Ar nepacietību gaidīšu nākamo speciālistu ieteikumus un galvenais — rezultātu. Paldies jaukajiem salona darbiniekiem par rūpēm un uzmanību! Tagad saprotu, kāpēc visu laiku zvana telefoni — šeit ir paradīzes stūrītis uz zemes.

Nadziņi ir gatavi. Rokas, kājas ir tik skaistas. Fotografējam. Inese nespēj slēpt sajūsmu: «Neticami, ka tās ir manas rokas, kājas... Neticami!»

Tagad tikai uzacu korekcija. Ineses uzacis ir diezgan pabiezas. Smagnējas. Tās it kā neļauj izcelties Ineses acīm. Korekcijā mēģināsim ar uzacīm veidot izteiksmi sejā. Vizuāli pacelsim uzacu lokus. Uzacis ietonēsim dabīgi brūnganas.

Nu kārta frizierei. Šoreiz pārvērtības veiks Vita Dekterova: «Tā kā Ineses mati ir dabiski lokaini, griezumu izvēlēšos pakāpenisko. Tas nepieciešams divu iemeslu dēļ: lai seja izskatītos ne tik apaļas formas, kā arī pakāpe pie sejas apslēps izteiktos vaigu kaulus.

Ineses sejai nepieciešams izteiksmīgums. Lai to panāktu, matu krāsu izvēlējos gaiši brūnu ar platām vertikālām šķipsnām. Brūnais tonis padarīs seju nedaudz brūnganāku, un acis iegūs izteiksmi. Vertikālās šķipsnas veidos griezumu interesantāku un pagarinās sejas formu.»

Tūlīt mēs braucam ar Inesi un stila meistari Vinetu Minkeviču uz apģērbu veikalu «sievišķīgām sievietēm», kas atrodas tirdzniecības centra «Sky&Mor» telpās.

Inesei ir diezgan apaļīgas formas, un patlaban viņa pati nespēj pieņemt šo faktu: «Arī agrāk pirms mazā piedzimšanas nebiju nekāda slaidā, bet tagad... Nepatīku sev. Izvairos ieskatīties spogulī. Neprotu atrast tādu apģērbu, kas man piestāvētu. Diezgan nožēlojami jūtos ikvienā apģērbu veikalā.»

Jaunais veikals «Alain Weiz» domāts tieši tādām sievietēm, kāda ir Inese. Šeit var iegādāties apģērbus, kas izceļ sievišķību. Izsmalcinātie, dabīgie audumi rada komforta sajūtu un ļauj justies ērti.

Veikalā pavadām diezgan ilgu laiku. Pielaikojam, mērām, kombinējam. Nu jau pāris apģērbu komplektu ir. Vēl tikai apavi... Tos izvēlamies no «Euroskor». Ļoti krāsaini!

Tagad jāsteidzas atpakaļ uz salonu, kur mūs jau gaida ķermeņa kopšanas speciāliste Inga Apfelbauma-Zviedre. Inga veiks Inesei ķermeņa pīlingu un vaksāciju.

Inesei patīk! Vaksācija viņai ir pirmo reizi. «Forši,» viņa nosaka. «Ķermeņa kopšana ir ļoti laba lieta. Nemaz neiedomājos, cik tas ir patīkami!»

Kā pēdējais šodien ir solārijs. Tas arī viss. «Žēl,» nosaka Inese un atvadās. «Visskumjāk ir apzināties to, ka rīt tas viss beigsies...»

Rīt:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu