Par seksu ar zemtekstu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gerdas Fūrmanes zīm.

Par to, kāpēc cilvēki nodarbojas ar seksu, neturpinot dzimtu, rakstīts ļoti daudz. Visiem ir zināms, ka intīmo attiecību galvenais mērķis — uzturēt labā formā savu veselību, kā fizisko, tā psiholoģisko.

Taču izrādās, ka, nodarbojoties ar seksu, mēs arī apmierinām savas sociālās ambīcijas. Kā? Dažādi. Viss ir atkarīgs no iecienītām pozām, kuras partneri lieto intīmās saskarsmes laikā.

Vīrietis virspusē

Šo pozu, ko mēs pazīstam ar nosaukumu misionāru poza, nez kāpēc pieņemts uzskatīt par primitīvu vai mazākā mērā par neoriģinālu. Erotisko filmu režisori ne visai to atbalsta. Kino mīļi priekšroku dod daudz izvirtīgākiem paņēmieniem: stāvus virs klints kraujas, sēdus, trakā ātrumā braucošā automašīnā, baseinā vai uz galda malas.

Saprotams, ka pēc šādiem seksuāliem eksperimentiem poza «seja pret seju» var likties garlaicīga un pat nepieklājīga. Taču tieši šī poza, kas ļauj vīrietim un sievietei novērot vienam otra emocijas: acu izteiksmi, mīmiku, dara seksu daudz spilgtāku un jutekliskāku.

Ar to arī atšķiras cilvēku fiziskā tuvība no dzīvnieku tuvības. Turklāt dzīvniekiem smalki dvēseliski pārdzīvojumi nav raksturīgi, galvenais viņiem ir dzimtas turpināšana.

Pāri, kas dod priekšroku šai tradicionālajai pozai, ir pastāvīgi un harmoniski. Visbiežāk šo pāru personīgās īpašības papildina otra īpašības. Konflikta situācijas tiek atrisinātas mierīgu pārrunu veidā.

Līderis ģimenē ir vīrietis kā stiprāks un pieredzes bagātāks. Viņš rūpējas par dzīvesbiedri, un seksā viņam ir vadošā loma. Sievietei, kas pieradusi pie aprūpes un uzmanības, šāda pozīcija ir aizsargātības simbols, pilnīga saplūsme ar mīļoto vīrieti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu