Seksa poza atklāj tavu raksturu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gerdas Fūrmanes zīm.

Katra poza, ko divi mīlētāji izvēlas, var par viņiem arī kaut ko pastāstīt.

Jūs esat iecienījuši pozas «ar seju pret seju, bet seju neredzēt» un «sieviete virspusē»? Bet, lūdzu!

Ar seju pret seju, bet seju neredzēt

Šai pozai var atrast arī citu izskaidrojumu, piemēram, to nereti sauc par «frigido sievu pozu». Kaut gan ar frigiditāti tai nav nekāda sakara.

Formāli sieviete it kā piedalās seksā, taču pēc būtības viņa tikai izpilda savu sievas pienākumu, piemeklējot ērtāko stāvokli. Turklāt šajā intīmajā momentā sievietes domas var būt aizņemtas ar diezin ko.

Šāds stiprā dzimuma stāvoklis ļauj viņam apmierināt savas ambīcijas. Šī poza raksturīga vīriešiem ar diktatoriskām nosliecēm — rupjiem, kategoriskiem, pašpārliecinātiem.

Sieviete virspusē

Šo pozu, tāpat kā iepriekšējo, var apskatīt no dažādiem redzes leņķiem. Ja partneri viens otram dod padomus mīlas lietās, tad vadošā loma parasti pieder sievietei. Turklāt viņai nav noteikti jābūt «velna sievišķim», bet viņam «zem papēža paliktam»! Partneriem vienkārši ir tāds attiecību līmenis, kad savstarpējā uzticība un maigums izslēdz sacensības motīvu «Kurš kuru?»

Atrodoties aktīvā stāvoklī, sievietei iespējams darīt to, kas viņai patīk un kā viņa grib. Bet partnerim šāda mīļotās uzvedība nesagādā neko citu kā vienīgi apmierinājumu.

Pats galvenais, ka «jātnieces pozu» visvairāk iecienījušas sievietes, kas ir materiāli pilnīgi atkarīgas no vīrieša. Viņām kaut retu reizi, bet svarīgi ir izjust pārākumu. Un tieši šī seksuālā poza rada vēlamo ilūziju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu