Atklāj mums savu iemīļoto pozu!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gerdas Fūrmanes zīm.

Nodarbojoties ar seksu, mēs apmierinām arī savas sociālās ambīcijas. Pasaki, kāda ir iemīļotā poza, kuru tu lieto intīmās saskarsmes laikā, un es pateikšu, kas tu esi...

Vīrietis no aizmugures

Vīrieši un sievietes, kas dod priekšroku šai seksa pozai, izjūt īpašu emocionālu tuvību un jūtu sirsnīgumu.

Šāds sievietes stāvoklis nozīmē: «Es pilnībā tev uzticos.» Kā likums, partneri, kas dod priekšroku šai pozai, ir līdztiesīgi savās attiecībās. Pat tad, ja viņu uzskati par kaut ko atšķiras, viņi, cienīdami viens otru, vienmēr atrod savstarpēji pieņemamu risinājumu. Šādiem cilvēkiem intīmajā sfērā aizliegumu nav. Viņi mīl eksperimentēt un vienmēr seko, lai sekss sagādātu baudu abiem.

Taču pēc sava specifiskuma šī pozīcija var izteikt ne tikai maksimālu tuvību, bet arī maksimālu pazemojuma pakāpi. Piemēram, šī poza ir populāra varmākām, agresīvi noskaņotiem vīriešiem, kas vēlas pakļaut savu partneri, likt izjust padevīgu verdzeni, kas stāv uz ceļgaliem sava kunga priekšā.

Sekss stāvus

Neskatoties uz oriģinalitāti, šo paņēmienu nereti izmanto patstāvīgie partneri. Šī poza simbolizē kaisli, pēkšņumu, straujumu un attiecību vieglprātīgumu. Ja mīlniekus pārņēmusi mīlas dzirksts, ar seksu var nodarboties jebkur.

Šis seksa veids neprasa īpašu sagatavošanos. Sekss stāvus raksturīgs attiecību sākuma etapā, kad galvenais virzītājspēks ir kaisle. Sekss stāvus īpaši patīk impulsīviem, pašpārliecinātiem vīriešiem, pieradušiem valdīt pār citiem. Šis stāvoklis atļauj viņiem pārliecināties par savu spēku, vīrišķību un būt par absolūtu situācijas noteicēju.

Sievietēm šī poza var imponēt cita iemesla dēļ. Ja atklāti, tad nav nemaz tik daudz laimīgo, kas var sasniegt orgasmu šādā dīvainā stāvoklī. Bet vai gan nav patīkami sajust sevi kā trauslu, smalku un bezsvara sievieti šī vīrišķīgā atlēta rokās?!

Var bezgalīgi minēt šos erotiskos «par», atrodot tajos jaunas un negaidītas nianses, vēlmes un jūtas. Un ir ļoti svarīgi, lai tuvie cilvēki saprastu viens otru un izpildītu viens otra vēlmes. Tad arī būs mazāk rūgtu vilšanos un nepiepildītu sapņu.

Un izplatītais teiciens «nodarboties ar seksu» zaudēs savu negatīvo nokrāsu un kļūs par laimes un harmoniskas mīlestības sinonīmu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu