Vīrieša izpratne par seksualitāti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andis Bērziņš

Varbūt ikdienā ne tik bieži lietotais, tomēr svarīgais jēdziens — seksualitāte. Kas aiz tā slēpjas?

Katrs vīrietis pats zina, ko viņam nozīmē seksualitāte, taču gadās, ka no malas paveras pavisam cits skats, tāpēc paskatīsimies uz vīriešu seksualitāti mazliet no malas.

Seksualitāte = vīrietība

Sabiedrība mums potē to, ka seksualitāte ir tas pats, kas vīrietība, un seksuālā aktivitāte pierāda, ka esi vīrietis.

Jau sengrieķu mītos dievs, tam nogriežot ģenitālijas, zaudēja savu spēku, līdz ar to nav ko brīnīties, ka mūsdienu vīrieša vīrietība slēpjas mazā draudziņa izmantošanas biežumā. «Brutāli, agresīvi, mačo, es tevi gribu!» Tātad vīrietis.

Priekšspēle nav svarīga, svarīgs ir ilgums un garums, pat spamā vēstules ir tikai par seksu un tiem simtiem laimīgo, kas manījuši savu dzīvi, lietojot tabletes.

Īstiem vīriešiem piemīt spilgta seksualitāte, un viņi dzīvo ļoti aktīvu seksuālo dzīvi. Īstiem vīriešiem būtu jānodrošina vesela harēma izdzīvošana materiāli, kas varbūt pat būtu mazsvarīgi, jo mūsdienu harēms pelna vairāk par dažu labu džeku, bet galvenokārt jāapmierina tas seksuāli.

Vīriešu galvenais pienākums un misija — apmierināt seksuālās vēlmes. Pēc seksa izslāpušu sieviešu bars noraugās uz seksīgo logu mazgātāju, tas nekas, ka viņš nepelna daudz, toties viņam noteikti stāv! Ja vīrietis nespēj apmierināt sievieti, viņam tiek atvēlēta klauna loma sabiedrībā.

Tādējādi veidojas situācija, ka gan vīrišķā identitāte, gan seksuālā vēlme bieži tiek uztvertas kā viens vesels, nešķirams jēdziens.

Nē, tas nav tikai sieviešu žurnālu izgudrojums, tā diemžēl ir realitāte un ideāls, pēc kura tiecas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu