Bukmeikeri «Jaunajā vilnī» paredz Krievijas uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pēc interneta totalizatora «Triobet.com» prognozēm, Krievijai šogad ir izredzes uzvarēt starptautiskajā izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis», jo pastāv 28% iespējamība, ka konkursa uzvarētājs pārstāvēs šo lielvalsti.

Konkursa «Jaunais vilnis» pirmsākumos divus gadus pēc kārtas uzvarēja dalībnieki no Krievijas, tomēr kopš tā laika šīs valsts dalībnieku sniegums gadu no gada pasliktinājies, un ne 2006., ne 2007. gada konkursā tie neiekļuva pat pirmajā trijniekā.

Krievijas izredzes uzvarēt palielina tās plašā pārstāvniecība

Konkurss «Jaunais vilnis 2008» tiks atklāts jau šovakar, savukārt rīt tiks aizvadīta pirmā konkursa diena. Pēc «Triobet.com» prognozēm, visu 17 šā gada finālistu izredzes uzvarēt tiek vērtētas kā ļoti līdzīgas. Tomēr Krieviju konkursā pārstāvēs veselas trīs izpildītājas. Jau matemātiski tas palielina šīs valsts izredzes uz uzvaru. Arī katras meitenes izredzes uzvarēt tiek vērtētas salīdzinoši augstu, tāpēc šobrīd ar ļoti nelielu pārsvaru kā galveno favorīti «Triobet.com» prognozē dziedātāju no Krievijas Jeļenu Maksimovu, bet kā otru — viņas tautieti Ņušu Šuročkinu.

Stāsta «Triobet.com» pārstāvis Kims Petersens: «Kamēr nav vēl redzētas visu konkursantu uzstāšanās un nav bijusi iespēja tās salīdzināt, ir grūti izvirzīt spēcīgākos un nosaukt favorītus. Jāņem vērā arī fakts, ka dalībnieki izvēlēti no vairāk nekā 8000 pieteikumu, tātad finālā redzēsim vienlīdz spēcīgus izpildītājus. Tas savukārt nozīmē, ka arī veiksmei konkursā būs liela nozīme, bet Krievijai līdz šim 2008. gads padevies ļoti veiksmīgs — uzvara pasaules hokeja čempionātā un «Eirovīzijā», nepieredzēti panākumi arī Eiropas futbola čempionātā. «Jaunais vilnis 2008» šo panākumu sēriju varētu turpināt.»

Šobrīd par konkursa pastarīšiem tiek uzskatīts duets «Nokaut» no Maķedonijas Republikas, kura izredzes uzvarēt «Triobet.com» vērtē ar tikai 2,5% iespējamību.

Arī Latvijai konkursā veiksies labi

Līdz šim arī Latvijai konkursā «Jaunais vilnis» izdevies sasniegt apsveicamus rezultātus, uzvarot divas reizes no sešām. Identiski rezultāti ir arī Krievijai. Lai gan pagaidām uzvara latvietim Donam netiek prognozēta, Latvijai ir izredzes atrasties pirmajā piecniekā. Pēc «Triobet.com» prognozēm, Dona izredzes uz uzvaru tiek vērtētas ar 8% varbūtību, kas pašlaik nozīmē būt dalītam trešajam favorītam kopā ar dziedātāju Īrisu no Krievijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu