«Borowa MC» iekaro topu virsotnes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Meklēju pēc tabulas, kai laimi aprieķinuot...» — ar tādiem vārdiem savu uzvaras gājienu mūzikas topos sācis grupas «Borowa MC» jaunais singls «Dzeivis maņ nav žāl».

Šķiet, grupas laimes formula izrādījusies saprotama daudziem, un «Dzeivis maņ nav žāl» nieka triju nedēļu laikā pēc dziesmas nodošanas klausītājiem paspējusi ierindoties augstajā 1. vietā «Latgales radio» TOP 20. Tāpat singls redzams 9. vietā «Radio SWH» TOP 40, esot tur pirmo nedēļu, savukārt vidzemnieki savā radiostacijā «Radio 3» to ierindojuši 3. vietā.

Grupas līderis Aigars Runčis saka paldies un aicina klausītājus arī turpmāk atbalstīt grupu un balsot par dziesmu, kas sastopama arī vairāku citu radiostaciju topos un iekļauta «SEB Muzikālajā bankā».

Grupas ģitārists un dziesmas mūzikas autors Ingars Gusāns patlaban atrodas smagās mūzikas festivālā Vācijā. Sazinoties ar viņu un apsveicot ar dziesmas panākumiem, Ingars izteica sajūsmu un vēlēšanos ar jauniem iespaidiem ātrāk atgriezties un turpināt darbu studijā pie topošā albuma.

http://www.maxima.lv

Atgādinām, ka septembra beigās latgaliešu modernās mūzikas grupa sola trešo studijas albumu, pēc kā sekos arī koncertturneja pa visu Latviju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu