«Ēnas» izdod jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Ēnas» klausītāju vērtējumam piedāvā dziesmu [s:19650], kas ir pēdējais singls no grupas debijas albuma «Ēnas».

Šī ir viena no dziesmām, kas no sarakstīšanas brīža piedzīvojusi ļoti daudz pārmaiņu. Dziesma bija plānota kā singls jau 2007. gada pavasarī, taču toreizējo versiju tika izlemts nepubliskot. No 2007. gada pavasara līdz rudenim grupa piedzīvoja klusuma periodu, kura laikā tika ierakstīts debijas albums.

«Par šo un to» ir jau sestais singls no debijas albuma, un, kā apgalvo «Ēnas», tas noteikti ir pēdējais.

«Seši singli no viena albuma ir daudz, taču citādi nebija iespējams. Mēs gaidījām albumu divus ar pusi gadus, kas nav īss laiks, tāpēc liela daļa dziesmu tika izdotas, jau ilgi pirms albuma iznākšanas. «Par šo un to» noteikti būs pēdējais singls no albuma. Mēs jau vairākus mēnešus aktīvi strādājam pie jaunām dziesmām, kas diezgan jūtami atšķirsies no pirmajiem 13 skaņdarbiem. Jauno dziesmu ieraksti notiks 2008. gada rudenī, bet noteikti zināms, ka pirmais singls no nākamā albuma nonāks radiostacijās ne ātrāk kā nākamā gada janvārī,» komentē grupas pārstāvji.

Šovasar grupu «Ēnas» būs iespējams redzēt vēl tikai 23. augustā Madonas pilsētas estrādē, taču tas noteikti nebūs grupas pēdējais koncerts šogad. Rudenī tiek plānota albuma reklāmas turneja pa Latvijas klubiem un kultūras namiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu