«Sensation White» dodas uz Lietuvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Marek Talivere

Pirmo reizi Lietuvā «Siemens arēnā» Viļņā 27. septembrī notiks pasaules vadošais deju mūzikas notikums — «Sensation White» ar programmu «Love».

Pēc divām sekmīgām «Sensation White» šova realizācijām Rīgā apvienība «Jet Force» nolēmusi iepriecināt arī kaimiņvalsts deju mūzikas fanus, sarīkojot gada grandiozāko notikumu «Sensation White» Viļņā.

Biļetes uz šo pasākumu var iegādāties Lietuvā visās «Tiketa» tirdzniecības vietās, kā arī Latvijā un Igaunijā «Biļešu serviss» un «Statoil» kasēs. Pirmās gandrīz 2000 promo biļetes gan Latvijā, gan Lietuvā tika pārdotas pāris stundu laikā, taču vēl ir iespēja nopirkt regulārās biļetes par 35 latiem, VIP biļetes cena — 75 lati, bet «De Luxe» cena — 150 lati.

Arī Lietuvā šā gada programmas tēma ir «Love», kas izpelnījusies atsauksmes kā viena no labākajām «Sensation White» programmām, kas pierādījās arī 7. jūnijā «Arēnā «Rīga»». Arī Lietuvu sagaida grandiozs deju, gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs, kas pārspēj visus iepriekš redzētos. Kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras, augstas klases dīdžeji, neredzētas gaismu un lāzeru performances. Dress code — BALTS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu