Vai «Poteru» pārcēluši kailā Daniela Redklifa dēļ?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: a.abcnews.com

Pēc tam kad studija «Warner Bros.» paziņojusi, ka sestās filmas par Hariju Poteru iznākšana uz ekrāniem tiek pārcelta uz nākamo vasaru, parādījušās baumas par iespējamiem šādas rīcības cēloņiem. Oficiālā versija ir — studija vēlas šo filmu padarīt par vasaras galveno grāvēju, taču neviens tai tā īsti tomēr negrib ticēt.

Šovbiznesa žurnālists Rodžers Frīdmans izteicis pieņēmumu, ka «Warner Bros.» izbijusies, ka skatītāju rindas varētu kļūt retākas pēc Daniela Redklifa parādīšanās Brodvejas izrādē «Equus», kur viņš atveido psihiski slimu zēnu, kas kails skraida pa skatuvi, izdur zirgiem acis un mīlējas ar tiem...

Tas nepavisam nav tas tēls, ko studija vēlētos asociēt ar cēlsirdīgo un nevainīgo Hariju. «Equus» plakāti izlīmēti visā Ņujorkā, uz tiem redzams kails Redklifa ķermenis ar zirga galvu. Ja filma uz ekrāniem parādītos 21. novembrī, Redklifam būtu jāatbild arī uz žurnālistu jautājumiem par zirgu kropļošanu izrādē, kurā psihiatrs Pīters Šafers ārstē pusaudzi, kam ir patoloģiska tieksme pēc zirgiem.

«LA Times» nosaukusi Frīdmana pieņēmumu par absurdu.

Var jau būt, ka jāpieņem «Warner Bros» versija, kurai nākamajā vasarā patiešām nav ieplānots neviens grāvējs, izņemot «Terminatoru». Tagad «Harijs Poters» startēs 17. jūlijā, tieši šajā dienā šogad startēja arī «Tumšais bruņinieks».

Redklifs atzinis, ka jaunajā filmā par Poteru viņš būšot redzams kails, bet pēc izrādes «Equus» viņu nekas vairs nespējot mulsināt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu