Bonds sekojis Harijam Poteram

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Nepietiek ar to, ka daudzi kino fani sašutuši par jaunās Harija Potera filmas pārcelšanu uz vēlāku laiku, tagad atlikta arī jaunā, pēc kārtas 22. filma par Džeimsu Bondu «Mierinājuma kvants», kas skatītājus sasniegs nedēļu vēlāk, nekā bija plānots. Tagad «Mierinājuma kvanta» pirmizrādes datums ir 14. novembris.

Pārmaiņas cieši saistītas ar jaunās filmas par Hariju Poteru pārcelšanu no 21. novembra uz 17. jūliju. Studijas «Sony» vadītāji acīmredzot ir vienīgie, kurus šāds lēmums priecē, tāpēc Bonds «pastumts» tuvāk Pateicības dienai.

«Harija Potera» pārcelšana deva mums iespēju filmu pārcelt tuvāk laikam, kas vienmēr bijis tradicionāls visām Bonda filmām. Šis stāsts perfekti atbilst ne tikai Pateicības dienai, bet arī Ziemsvētkiem,» paziņojis «Sony» distribūcijas nodaļas vadītājs Džefs Bleiks.

Kā iepriekš, mazliet agrāk Bonds startēs Lielbritānijā. Londonā filmas pirmizrāde paredzēta 29. oktobrī. To apmeklēt plāno prinči Viljams un Harijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu