Nosaukti Lietuvas «Sensation White» dīdžeji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pasākuma «Sensation White» pārstāvji nosaukuši to dīdžeju vārdus, kas 27. septembrī uzstāsies Viļņas «Sensation White» naktī. Tie būs dīdžeji Ignas, Funkerman, Benjamin Bates, Fedde Le Grand+Mc Gee, Marco V  un Darren Emerson.

Jau ziņots, ka 27. septembrī pirmo reizi Lietuvā, Viļņā, arēnā «Siemens» notiks pasaules lielākais deju mūzikas notikums «Sensation White» ar programmu «Love».

Biļetes uz pasākumu var iegādāties Lietuvā visās «Tiketa» tirdzniecības vietās, kā arī Latvijā un Igaunijā «Biļešu servisa» un «Statoil» kasēs. Vēl ir iespēja nopirkt regulārās biļetes par 35 latiem, VIP biļetes cena ir 75 lati, bet De Luxe — 150 lati.

Arī Lietuvā šā gada programmas tēma ir «Love», kas izpelnījusies atsauksmes kā viena no labākajām «Sensation White» programmām, un tas tika pierādīts arī 7. jūnijā «Arēnā «Rīga»». Arī Lietuvu sagaida grandiozs deju, gaismu, lāzeru un pirotehnikas šovs, kas pārspēj visus iepriekš redzētos. Kvalitatīvas un jaudīgas skaņu aparatūras, augstas klases dīdžeji, neredzētas gaismu un lāzeru performances.

Par dīdžejiem

Ignas tiek vērtēts kā labākais Lietuvas dīdžejs un viens no svarīgākajiem deju klubu rezidentiem. Sācis spēlēt jau 90. gados, taču augstāko popularitāti sasniedzis pēdējos gados, kas saņēmis arī «Gada DJ» statusu Lietuvā un «Gada kluba» apbalvojumu, esot Lietuvas populārākā kluba «Exit» rezidentūrā. Spēlējis kopā ar tādām personībām kā Deep Dish, Hernan Cattaneo, Armin van Buuren.

Funkerman. Pēdējo četru gadu laikā DJ Funkerman izdevis tādus hitus kā «The Creeps», «Speed Up» un patlaban aktuālo vasaras hitu «3 Minutes To Explain». 2008. gadā DJ Funkerman uzstājies neskaitāmos šovos un festivālos, pierādot, ka ir pieprasīts un atzīts. «Mystery Land», «Love Parade», «Creamfields», «Extrema Outdoor», «Ministry of Sound» Londonā un populārākā pasaules klubu rezidence Ibica (klubs «Space») ir tikai daļa no viņa šīs vasaras programmas. Ar savu programmu «Flamingo Nights» DJ Funkerman jau kļuvis par starptautiski atpazīstamu firmas zīmi kā augstas klases mūzikas, profesionāla priekšnesuma un spožas reputācijas tēls.

Benjamin Bates. No visām iespējamām profesijām Benjamin Bates izvēlējies būt dīdžejs, jo, viņaprāt, tas esot lielisks veids, kā satikt meitenes. Benjamin sāka pelnīt naudu kā dīdžejs jau 17 gadu vecumā. Drīz viņš iepazinās ar Marco V., un tas uzaicināja Benjamin uz savu studiju izmēģināt setu. Tas bija 1996. gadā. Kopš tā laika viņi vienmēr sadarbojas. Kopš tā laika īstenoti neskaitāmi projekti, piemēram, «8th Wonder», «Out Of Grace» un «Southside Spinners», kā arī pāris gadus vēlāk iznāca pirmais Benjamin Beates ieraksts. 2004. gadā viņi kopā ar Marco V. laida klajā pirmo debijas albumu «n.e.v.e.r.l.e.t.a.n.y.t.h.i.n.g.k.i.l.l.t.h.e.p.l.e.a.s.u.r.e», bet diemžēl tas neieguva «Grammy» balvu. Lai vai kā, bet paralēli rakstīšanai un mūzikas producēšanai viņš ir ļoti aizņemts ar saviem DJ setiem un datorspēlēm.

Holandiešu dīdžejs/producents Fedde le Grand (1977) kļuvis par prestižu pasaules mākslinieku. Viņa dīdžeja krājumi un mūzikas producējumi satur enerģisku, deju hausa mūziku ar akustisku pieskārienu un elektromūzikas ietekmi. Fedde stils kļuvis par pasaules māniju. Viņa mūzika ir šodienas un nākotnes klubu skanējums. Hausa treks «Put Your Hands up for Detroit» (2006) bija starptautisks slavas izrāvums. Vēl sekmīgāki producējumi, starptautiskas uzstāšanās un godalgas sekoja bez apstājas. Le Grand jau kļuvis par vispieprasītāko dīdžeju pasaulē, un viņa hiti atrodas topu pirmajās pozīcijās.

Bed@Hotel

Marco V. Zināšanas, kaisle un neatlaidība raksturo Marco V darbu un izpildījumu. Marco V piedzima un izauga Holandē un arī savas agrākās dīdžeja gaitas sāka tieši savā dzimtajā pilsētā. Fani apgalvo, ka viņa singlus dēvē par valsts himnām un tie ir populārāki nekā futbols. Singli «Indicator», «Simulated» un «Godd», kā arī «Second Bite», «More Than A Life Away» un «Red Blue Purple», un «Café Del Mar», «Loops & Tings Relooped» nesuši Marco V apskaužamu popularitāti, un viņš ir pieprasīts gandrīz jebkurā deju mūzikas notikumā. Lai arī Marco V savu karjeru sācis salīdzinoši nesen, viņš tautā tiek dēvēts jau par leģendu.

Darren Emerson savas gaitas sāka jau 16 gadu vecumā kā klubu dīdžejs. Ietekmējies un iedvesmojies no tādiem DJ kā Jazzy M, Darens ceļoja divas stundas ar vilcienu pāri visai Londonai, lai nopirktu viņa pēdējo plati. Vietējos klubos «Romford», tagad zināms kā «Underworld studios», notika viņa pirmie gigi. Drīz vien Darens sāka spēlēt leģendāras spēles «Limelights», «The Milk Bar» un «Venus», līdz nevienam nebija jājautā, kas ir Darren Emerson. Viņš bija kļuvis populārs, un pēc tam, kad viņš bija apbalvots kā «Mēneša DJ» žurnālā «I.D Magazine», viņa karjera strauji auga, jo viņš bija ļoti pieprasīts visā valstī. Sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā DJ Superstar, Sasha, Meeker u. c. Viņa singli «CowGirl», «Rez», «Born Slippy» u. c. ātri iepatikās Darena auditorijai, kā arī tādu populāru pasaules grāvēju miksi kā «Massive Attack», «Fat Boy Slim», «Defected» u. c.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu