Lūdz palīdzību automašīnas savainota suņuka ārstēšanai (1)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kad 9.jūlijā ap pusdienas laiku Siguldas pašvaldības policisti Juglas dzīvnieku patversmē «Labās mājas» nogādāja aptuveni trīsgadīgu maza auguma suņupuiku, sapratām, ka šis reiz ir gadījums, kad vispirms jādara, bet par praktisko pusi jādomā vēlāk. Visticamāk, suņuks bija pakļuvis zem automašīnas, un patversmes darbinieku acīm pavērās šaušalīgs skats.

No labās priekšķepas, izspraucies cauri muskuļaudiem un ādai, rēgojās kauls. Operatīvi reaģēja veterinārārsts, kurš savā brīvdienā steidza nokļūt klīnikā, lai sāktu operāciju.

Labā ziņa. Osteosintēzes operācija, kuras laikā kauli savienoti ar stieņa palīdzību, veikta. Pēc operējošā ārsta domām, tā noritēja veiksmīgi. Suņa dzīvībai briesmas nedraud, vien priekšā ilgāks atveseļošanās periods. Ja operācija netiktu veikta steidzīgi, draudētu gangrēna ar kājas amputāciju vai daudz lēnāks un mokošāks dzīšanas process.

Lūdzam Tavu palīdzību operācijas un ārstēšanas izdevumu segšanā! Kopējās ārstēšanas un rehabilitācijas izmaksas plānotas LVL 190 apmērā.

Patversme turpina meklēt suņuka īstos saimniekus! Suns ir aptuveni trīs gadus vecs, kastrēts, ir brūna ādas kaklasiksna. Atrasts Siguldā, Atbrīvotāju ielā. Atkopties pēc pārciestā un turpināt ārstēšanos noteikti ir labāk ierastā, mierīgā vidē, ar saviem cilvēkiem līdzās, nevis dalot patversmi ar 60 citiem bēdubrāļiem.

Turpināsim ziņot par jaunumiem!

Ziedot iespējams šādos veidos:

http://patversme.cedric.lv/ziedo/

biedrība «Juglas Dzīvnieku aizsardzības grupa»

PVN reģ. Nr. 40008048503

AS «Swedbanka»,

Kods: HABALV22

LV95HABA0551003865018

PayPal konts: Paypal@patversme.lv

Lūdzam norādīt ziedojuma mērķi - kājas operācijai

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu