Viena laimīga muzikālā zupa!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar lieliskām izjūtām no Krakovas un «Coke Live» festivāla atgriezušies garāžgrupu konkursa «Soundwave» konkursa uzvarētāji «Laime pilnīga» un aicina MTV ievērtēt jauno video.

Nenoliedzami «Laime pilnīga» ir viena no vismērķtiecīgākajām un arī profesionālākajām Latvijas grupām. Ja sākumā šad tad varēja dzirdēt apgalvojumu, ka grupas spēlētajai mūzikai būtu bijis jāskan pirms 20 gadiem, jaunākie singli pierāda «Laime pilnīga» oriģinalitāti dažādu muzikālo elementu un stilu apvienojumā.

Pavārmāksla skaņu studijā

Radio un MTV sācis skanēt grupas jaunākais singls «I’m in Love with Money». Videoklips ir zelta vidusceļš starp pašu mūziķu un MTV cilvēku idejām: «Viņi argumentēja, ka rokmūzikas klipam ir mazāka rotācija. Koncertos šī dziesma parasti skan diezgan smagi, bet jaunais variants, kas radās eksperimentējot, ir pilnīgāks un interesantāks, tāpēc arī koncertos turpmāk spēlēsim to. Ir pienācis laiks lauzt stila robežas.»

Grupa neslēpj, ka svarīga loma viņu mūzikas attīstībā ir producentam Aleksandram Volkam. «Viņš ir kā pavārs, bet mēs esam dārzeņi!» grupas un producenta attiecības raksturo ģitārists Mārcis. «Kāpēc dārzeņi – gaļa!» iebilst bundzinieks Elvijs. Visu sasummē vokālists Ervīns: «Katrā ziņā Volks ir cilvēks, kas no mums katra prot izspiest vislabāko!» Ar producentu «Laime pilnīga» sastrādāsies arī koncertos, kur viņš pildīs skaņu operatora darbu.

Poļu lutināšana

Šajā vasarā «Laime pilnīga» vairāk ir bijusi dzirdama ārzemju festivālos. Augusta vidū mūziķi spēlēja Lietuvas «Be2gether» festivālā – zemes strēlē, kas iestiepjas Baltkrievijas teritorijā: «No skatuves varēja redzēt baltkrievu robežsargu snaiperus.»

«Spēlējām festivāla pēdējā dienā, kad cilvēki jau sāk gaidīt savu autobusu vai precizēt savu promiļu daudzumu, taču klausītāji bija ļoti atsaucīgi!» atceras grupa.

Savukārt augusta trešajā nedēļā «Laime pilnīga» spēlēja «Coke Live» festivālā Krakovā Polijā. «Visas trīs dienas, ko pavadījām festivālā, bija vienas no vislabākajām! Neviens nekad tā nebija par mums rūpējies. Organizatori ievēroja katru mūsu skatienu, apjautājoties, vai viss ir kārtībā,» ar smaidu stāsta mūziķi.

Timbalanda «Eeeee»

Festivāla laikā «Laime pilnīga» sadraudzējās ar konkursa «Coca Cola Soundwave» uzvarētājiem no Lietuvas un Polijas. Festivālā uzstājās arī pirmā lieluma zvaigznes, tādas kā Misija Eliota, grupas «Kaiser Chiefs», «The Prodigy» un citi. Mūziķi vienbalsīgi kā savu favorītu min Šonu Polu, taču slavenajā hiphopa māksliniekā  Timbalandā mūziķi ir vīlušies: «Viņam skan fonogramma, aiz muguras viens DJ uzkurina publiku: «Yo, Yo, Do You Love Timbaland!?», bet viņš pats vienā dziesmā ievelk «Eee». Pēkšņi iedziedas Madonna, bet Timbalands vairāk par «eee» nespēj. Briesmīgi!»

Poļu klausītāji nemeklē grupu vārdus, viņi seko labas mūzikas skaņām: «Pat vairāk nekā tūlīt pēc koncerta klausītāji savu sajūsmu izteica otrajā dienā. Patīkams pārsteigums bija video youtube.com, ko kāds klausītājs bija mūsu festivāla koncertā nofilmējis.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu