Diametrs ir svarīgāks par garumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

Šoreiz nedaudz parunāsim par vīrieša lepnuma izmēriem.

— Liels augums un plati pleci negarantē atbilstoša lieluma dzimumorgānus. Uz parunu «Liels cilvēks — liels loceklis» nevajag paļauties, vēl jo vairāk tāpēc, ka ir arī cits asprātīgs apgalvojums: «Maziņš cilvēks — pilnīgs loceklis.»

— Kā var novērtēt vīriešu lepnumu? Lielas rokas un lielas kājas, kā likums, liecina par atbilstoša lieluma peni. Tomēr atzīmēsim, ka «lielam degunam» nav nekāda sakara ar dzimumlocekļa izmēriem.

— Muskuļoto «kalnu» izskats bieži rada maldinājumu. Bez tam daudzi no viņiem, acīmredzot noguruši no treniņiem, izrādās pilnīgi nespējīgi gultā. Tas attiecas vispār uz daudziem sportistiem.

— Kā zināms, cilvēka dzimumlocekļa nelielie izmēri (proporcionāli pret ķermeni) ir vislielākie starp dzīvnieku valsts pārstāvjiem. Bez tam cilvēks ir visseksuālākais «dzīvnieks». Vairākums dzīvnieku, izņemot lauvas, par seksu interesējas tikai noteiktā, viņiem atvēlētā laikā periodā.

— Neskatoties uz ļoti reklamētiem «dzimumlocekļa palielināšanas līdzekļiem», tomēr ar nožēlu jākonstatē, ka būtiska izmēru palielināšana nav iespējama. Visi zināmie līdzekļi dod visai pieticīgus rezultātus, un pie tam iespējama šā svarīgā orgāna mehāniska sabojāšana.

— Kaut gan liels penis — no 17 līdz 25 centimetriem — izskatās pievilcīgāk un ir tā īpašnieka lepnums, jāpiebilst, ka arī mazs penis — vidēji tas skaitās 15 cm — ir pilnīgi pietiekams, lai partnere «pabūtu paradīzē». Ļoti lielu lomu seksā spēlē erekcijas ilgums un spēja veikt mīlas prelūdiju, kura, atcerieties, sagādā baudu abiem partneriem!

— Sievietēm, kurām bijuši vīrieši ar lieliem peņiem, nav jābaidās, ka tas nevar «saiet» viņā. Ikviena sieviete spēj dzemdēt bērniņu, bet tur, kur iet bērniņa galviņa, pietiks vietas jebkura lieluma dzimumloceklim. Un neaizmirstiet — liels dzimumloceklis dod «pilnuma» sajūtu, ko ļoti novērtē daudzas sievietes.

— Un pēdējais: diametrs ir daudz svarīgāks par garumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu