Liene Šomase atklāj rudens koncertu sēriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no pašmāju populārākajām dziedātājām Liene Šomase dodas sava jaunā albuma «Vārdos nepateiktais» Latvijas koncertsērijā, portālu «Apollo» informēja mūzikas izdevniecība «Mikrofona ieraksti».

Pirmais sērijas koncerts ar labiem panākumiem izskanēja jau vakar, 18. septembrī, Kuldīgas kultūras centrā, bet šodien dziedātāja sniegs koncertu Valmierā.

Koncertos skanēs dziesmas no jaunā albuma «Vārdos nepateiktais», kā arī citas dziedātājas karjerā nozīmīgas dziesmas, arī Latvijas šlāgeraptaujas uzvarētāja dziesma «Ugunskurs», «Eirovīzijas» atlases hits «Tik dīvaini tuvs», seriāla «Svešā dzīve» tituldziesma, pavisam jaunā, pašas Lienes komponētā «Bet vai tu zini» un, protams, aktuālākie hiti «Jauna diena» un «Klauns».

Labu koncerta skanējumu nodrošinās instrumentālā grupa, kas pazīstama kā TV šova «Dziedi ar zvaigzni» pavadošais sastāvs. Ļoti iespējams, ka vairākos turnejas koncertos piedalīsies arī motosportists Jānis Vinters, kas bija Lienes dueta partneris šovā «Dziedi ar zvaigzni».

Liene Šomase: «Esam rūpīgi strādājuši pie šīs programmas. Viss notiks dzīvajā, un es esmu pārliecināta, ka publiku uzrunās mūsu dziesmas. Esmu domājusi par to, lai šis koncerts patiktu visa vecuma klausītājiem, tāpēc programmai esmu izvēlējusies tās dziesmas, kas līdz šim manos koncertos ir guvušas vislielāko atsaucību. Domāju, ka varēsim uzdziedāt visi kopā!»

Koncertu sērija turpināsies šādās vietās:

19.09.  Valmieras Kultūras centrs
25.09. Jelgavas kultūras nams
26.09. Talsu tautas nams
03.10. Kultūras nams «Lielvārde»
10.10. Rēzeknes pilsētas kultūras nams
11.10. Krustpils kultūras nams
16.10. Liepājas Latviešu biedrības nams

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu