Keitijas Holmsas fani grib viņu glābt no scientologiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Viņa bija jauka, nevainīga meitenīte, taču tagad Keitijas Holmsas dvēseli vēlas sagrābt tumšie spēki, uzskata aktrises fani, kas pulcējās mītiņā pie kāda no Brodvejas teātriem.

Kinozvaigznes talanta pielūdzēji ir pārliecināti, ka Keitijas vīrs Toms Krūzs lēnām, bet pārliecinoši viņu padara par sektanti, tāpēc pēc Keitijas debijas Ņujorkas teātrī «Gerald Schoenfeld Theatre» pie tā ēkas sarīkoja protesta akciju.

Atgādināsim, ka filmas «Neiespējamā misija» zvaigzne Toms Krūzs ir Scientologu baznīcas galvas palīgs, kas nodarbojas ar reklāmu un jaunu sekotāju piesaisti. «Mēs neboikotējam Keitiju, mēs neboikotējam izrādi — mēs protestējam pret scientoloģiju,» anonīmi demonstranti maskās klaigāja pie teātra, vienlaikus brīdinot par pretrunīgā scientoloģijas kulta radītajām briesmām.

«Scientoloģija ir ļaunums. Tā nogalina cilvēkus. Tā sekos tev arī mājās, naktīs. Tā ir kropla reliģija,» skandēja piketētāji, vicinot plakātus ar uzrakstiem «Brīvību Keitijai! Turieties tālāk no Toma!». Jāpiebilst, ka ar scientoloģijas ideju ir aizrāvušies tādi Holivudas pārstāvji kā Džons Travolta un Kirstija Ellija, tomēr demonstrācijas dalībnieki sev vien zināmu iemeslu dēļ pieminēja tikai rokmūziķi Beck.

«Bēdz, Keitij, bēdz!» bija rakstīts uz kāda no piketētāju plakātiem. «Un paķer līdzi Beck!» sekoja nākamais uzraksts. Pastāv arī iespēja, ka šajā gadījumā runa ir nevis par mūziķi Beck, bet par slaveno futbolistu Deividu Bekhemu, kas ir tuvs Toma Krūza un Keitijas Holmsas draugs. Tabloīdi baumo, ka Krūzs apsolījis glābt Bekhema dvēseli, iepazīstinot viņu ar scientoloģijas noslēpumiem. Tajā pašā laikā Bekhemu ģimene apgalvo, ka ne Deivids, ne Viktorija nevēlas iesaistīties scientologu kustībā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu