«Lattlecom» digitālās TV pieslēgumu skaits sasniedz 10 tūkstošus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lattelecom

Otrdien Aizkrauklē ierīkots 10 000. «Lattelecom» digitālās televīzijas pieslēgums, portālu «Apollo» informēja «Lattlecom» pārstāve Elvīra Stepanova.

Pieslēguma lietotājs dāvanā no uzņēmuma saņems «Philips LCD» televizoru, kā arī desmit mēnešus varēs izmantot «Lattelecom TV» bez maksas.

«Mums ir gandarījums, ka «Lattelecom» klienti ar savu atsaucību novērtējuši «Lattelecom» digitālās televīzijas pakalpojuma priekšrocības, tajā skaitā pārraižu ieraksta funkciju un arhīvu, virtuālo videonomu, kā arī diennakts bezmaksas palīdzības dienestu. Ņemot vērā tehnoloģijas attīstības potenciālu, arī turpmāk mūsu lietotājiem apsolām jaunus digitālās televīzijas kanālus un papildpakalpojumus,» norāda «Lattelecom» komercdirektors Jānis Ligers.

«Lattelecom» apkopotie dati liecina, ka šī gada astoņos mēnešos no papildpakalpojumiem «Lattelecom TV» klienti visbiežāk izmantojuši televīzijas pārraižu ieraksta funkciju – raidījumi un filmas ierakstītas vairāk nekā 55 tūkstošus reižu. Savukārt virtuālajā videonomā dažādu žanru mākslas filmas iznomātas gandrīz desmit tūkstošus reižu, bet pārraižu arhīva funkciju kopš tās ieviešanas 10.septembrī abonējuši jau vairāk nekā 340 «Lattelecom TV» lietotāji.

«Lattelecom TV» skatītājiem pieejami 50 īpaši izvēlēti televīzijas kanāli. Salīdzinot ar analogo televīziju, «Lattelecom TV» nodrošina labāku attēla un skaņas kvalitāti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu