«Z-Scars» turnejā dodas vecajā sastāvā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Z-Scars» šodien aizsāks savu trešo Latvijas koncertturneju, kam dots nosaukums «Tieši sirdī 2008».

Turnejas laikā grupa sniegs 12 koncertus klubos, hallēs un kultūras namos visā Latvijā un atskaņos visu trīs iznākušo albumu labāko dziesmu izlasi, uzsvaru, protams, liekot uz jaunā albuma «Tieši sirdī» dziesmām.

Grupas menedžments sagatavojis īpašus pārsteigumus grupas faniem, kas būs ieradušies uz koncertiem.

Grupai līdzi turnejā dosies videoklipu režisors un Latvijas mūzikas videobibliotēkas veidotājs jau kopš 80. gadiem Igors Linga, kas ar savu komandu filmēs koncertu norisi gan uz skatuves, gan aizkulisēs un, turnejai noslēdzoties, veidos pirmo «Z-Scars» DVD koncertierakstu.

Grupa ir arī šķīrusies no diviem pieaicinātajiem mūziķiem — Mārča Auziņa un Haralda Stenclava, atpakaļ grupā pieņemot kādreizējo taustiņinstumentālistu Artūru Kori.

«Tā kā Mārcis un Haris ir vieni no profesionālākajiem mūziķiem savā jomā Latvijā, viņi bija aizņemti vēl daudzos projektos, tāpēc sāka zust grupas sajūta un vienotība, kas, spēlējot šo mūziku, ir ļoti svarīga. Tagad esam palikuši tie, kas bijām no paša sākuma, un ir sajūta, ka viss atkal sākas no jauna,» stāsta grupas basģitārists Toms Veismanis.

«Tieši sirdī 2008» turnejas koncerti

02.10. Studentu klubs, Rīga
09.10. «Sapņu fabrika», Rīga
17.10. «Kabata», Rīga
22.10. «ČBK», Jelgava
24.10. «ČBK», Rīga
30.10. Kongresu nams, Rīga
07.11. «Vidzemnieks» Cēsis
14.11. Ledus halle, Jelgava
15.11. «Kargo», Jēkabpils
21.11. «Pablo», Liepāja
29.11. «Grifs», Cesvaine

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu