Sekss un kafija

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Amerikas Dienvidrietumu Universitātes zinātnieki nākuši klajā ar pārsteidzošu paziņojumu: izrādās, ka kofeīna lietošana sievietēm rada seksuālas tieksmes!

Pagaidām gan zinātnieki veikuši pētījumus vienīgi ar žurkām. Taču rezultāti bijuši pārsteidzoši labi: žurku mātītes pēc visai mērenas devas kofeīna iemalkošanas daudz ātrāk atguva spēkus, sāka interesēties par pretējo dzimumu un bija gatavas jaunam seksa raundam ātrāk nekā tās mātītes, kas kafiju nebija dzērušas.

Jāatzīst gan, žurkas, par kurām ir runa, līdz tam kafiju vēl nekad nebija baudījušas. Iespējams, vīriešu prieki ir pāragri un kofeīns seksuāli uzbudina tikai tās mātītes, kam vēl nav izveidojies pieradums pie kafijas...

Zinātnieki šajā virzienā turpina savus pētījumus. Bet mēs, dāmas, drošības dēļ ikdienā pārāk neaizrausimies ar kafijas dzeršanu. Pataupīsim šo dzērienu tiem brīvajiem rītiem, kad mūsu mīļotas ir blakus, ir brīvs un jau ir gatavs varoņdarbiem gultā.

Bet tad gan — vienu labi stipru un melnu šā dzēriena tasīti! Melnu kā dienvidu nakts un saldu kā mīlestība...

Dāmas, iedzeriet tasīti kafijas un ieklausieties sevī! Vai nejūtat sevī mostamies tīkamas dziņas?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu