Ceturtajam «Bornam» atrasts scenārists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Pagājis jau vairāk nekā pusgads, kopš Mets Deimons un režisors Pols Grīngrāss viens otram teica «jāvārdu», nu beidzot studija «Universal» nozīmējusi ceturtās «Borna» filmas scenāristu. Tas būs Džordžs Nolfijs, kas strādājis arī pie «Borna ultimāta» un «Oušena duča», tāpēc labi pazīst Metu Deimonu.

Pirmās trīs spiegu filmas tika veidotas pēc Roberta Ladlema triloģijas, bet tagad Nolfijam scenāriju vajadzēs rakstīt no nulles, jo diemžēl Ladlems nomira, tā arī nesarakstījis ceturto grāmatu. Divi turpinājumi, tiesa gan, tomēr izdoti, to autors ir kāds Eriks van Lastbaders, taču tos neviens neuztver nopietni.

Bija laiks, kad Deimons un Grīngrāss vienā balsī skandēja, ka nekādu turpinājumu nebūs, taču pēc tam, kad trešā filmas daļa savāca 227 miljonus ASV dolāru vietējā kino tirgū un 215 miljonus visā pasaulē, studija «Universal» nolēma stāstu par Bornu tomēr turpināt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu