Goran Gora jau gatavojas Ziemassvētkiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

14. novembrī Andrejsalas «Peldošajā darbnīcā» notiks  dziesminieka Goran Goras koncerts «X-mas Party», kas var droši tikt uzskatīts par pirmo šā gada Ziemassvētku svinēšanas pasākumu Latvijā.

Koncertā tiks atskaņoti mūziķa debijas albuma «Jetlag» skaņdarbi ar pavadošo grupu un, iespējams, gaidāms arī kāds pirmatskaņojums no Goran Goras topošā otrā studijas albuma.

Kā pasākuma īpašais viesis uzstāsies dziesminieks Martin Confused, kas mūzikas baudītājiem piedāvās ielūkoties sava debijas albuma radošajos meklējumos.

Pēc 14. novembra koncerta dziesminieka Goran Goras nākamā pieturvieta būs mūzikas festivāls «Transmusicales» — Rennes (Francija), kur 2008. gada 3. decembrī mūziķis sniegs koncertu UBU koncertzālē, kopā ar Lielbritānijas dziesminieci Micachu & The Shapes un elektroniķi Tim Exile.

Tā kā 14. novembra vakarā «Peldošajā darbnīcā» virmos svētku noskaņa, klausītāji tiek mudināti ierasties atbilstošā garastāvoklī un ar atbilstošu ekipējumu. Ieeja koncertvietā no plkst. 20.00. Biļetes iepriekšpārdošanā no 6. novembra varēs iegādāties bārā «I Love You», biļetes cena iepriekšpārdošanā — Ls 3. Koncerta norises dienā biļetes varēs iegādāties arī «Peldošajā darbnīcā» par Ls 5.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu