Noklausies Lienes Šomases dziesmas «Klauns» remiksu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziesmas «Klauns» oriģinālā versija ir iekļauta Lienes Šomases šogad klajā nākušajā dubultajā CD un DVD albumā «Vārdos nepateiktais», bet šīs dziesmas remiksu veidojis Valmieras deju mūzikas «fanātiķis» DJ Uga jeb īstajā vārdā Uģis Raibacis sadarbībā ar Robertu Lejasmeijeru.

DJ Uga: «Patiesībā ir pagrūti šādu kantridziesmu pārvērst par deju mūziku. Grūti savienot šīs harmonijas ar aktuālu deju mūzikas skanējumu, turklāt dzīvajā ierakstā nepārtraukti mainījās temps, tāpēc vokālu nācās ļoti spēcīgi rediģēt. No deju mūzikas kritiķiem jau iepriekš sagaidu neapmierinātību, jo nevarēju šim skaņdarbam izmantot progresīvas un jaunas fīčas, kuras šajā skaņdarbā vienkārši neiederētos.
Bet nu, tā kā tā bija manis paša ideja remiksēt tieši šo dziesmu, uzņemos arī visu atbildību. Tai pašā laikā šī man bija laba skola, un paldies Robertam par palīdzību.»

Liene Šomase ir tikko noslēgusi veiksmīgu Latvijas koncertturneju un pašreiz apsver iespēju par kādu lielāku koncertu Rīgā tuvākajā laikā.

Līdz Ziemassvētkiem radiostacijās nonāks vēl viena jauna dziesma «Slēptākās domas», kuras autori ir Toms Juhņevičs un Keta France. Šī ir pati liriskākā un, iespējams, emocionālākā dziesma albumā «Vārdos nepateiktais».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu