Ūdre pošas kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Bijusī Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre pagājušajā piektdienā rīkoja vērienīgas viesības, lai tuvinieku un draugu lokā atzīmētu savu 50. jubileju, šonedēļ raksta «Kas Jauns».

«Patiesībā šodien vajadzēja notikt vēl vieniem svētkiem! Diemžēl juridisko formalitāšu dēļ otras svinības vajadzēja atlikt,» Jūrmalas viesnīcas «Baltic Beach Hotel» restorānā «Caviar Club» vairāk nekā 100 viesiem pavēstīja gaviļnieces dzīvesdraugs skotu izcelsmes uzņēmējs Gordons Latimirs. Lai arī svinību laikā konkrēts kāzu datums netika nosaukts, Ūdre un Latimirs atklāja, ka kāzas notikšot drīz. «Ilgi nebūs jāgaida,» precizējis līgavainis, raksta «Kas Jauns».

Bijusī Saeimas priekšsēdētāja bildinājumu un saderināšanās gredzenu no mīļotā vīrieša saņēmusi zīmīgajā datumā — 07.07.07. Ingrīda Ūdre un Gordons Latimirs ir kopā nu jau 13 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu