Sešas nedēļas bez neviena dzimumakta!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Lai palīdzētu savam vīrietim atbrīvoties no impotences, sākumā jums būs nepieciešami vairāki «baudas seansi».

Ārstējot impotenci mājas apstākļos, ļoti stingri jāievēro šo seansu noteikumi. Sešas nedēļas bez neviena dzimumakta. Tas ir likums, kas jums abiem jāievēro.

Kaut arī šķietami nepatīkams, tomēr tajā ir sava loģika. Ir ļoti svarīgi, lai partneris justu, ka viņa pienākums nav mīlēties, līdzko ir sasniegta erekcija. Viņš ir šeit tādēļ, lai mīlētu un tiktu apmīļots. Glāsti un skūpsti ir vienādi gan tad, kad viņa penis nokarājas kā mitrs dvielis, gan tad, kad tas stāv kā Pizas tornis.

Kad beidzot viņš tiešām būs sapratis, ka erekcija nav pienākums, viņam būs vieglāk to sasniegt. Pavērsiens notiek vīrieša prātā, un to grūti sasniegt vīriešiem ar hronisku impotenci.

Tas atgādina situāciju no multfilmas «Toms un Džerijs», kad Džerijs turas pie klints malas un jūtas drošībā, līdz paskatās lejā un aptver, ka karājas gaisā simt pēdu virs zemes. Arī tad, ja tavs vīrietis ir spējīgs uz normālu un noturīgu erekciju, ir brīži, kad viņš paskatās lejup un saprot, ka atrodas simt pēdu virs zemes, un viņa erekcija, tāpat kā Džerijs, acumirklī nokrīt līdz nullei.

Ja tavam vīrietim piemīt kāda īpaša psiholoģiska mānija, labāk meklēt palīdzību pie kvalificēta ārsta. Bet arī tad tavs nomierinošais iespaids un «baudas seansi» būs neatņemamas un būtiskas viņa atveseļošanās procesa sastāvdaļas. Galu galā viņš neatgūst erekciju par prieku savam ārstam — viņš cenšas par prieku tev.

Impotences ārstēšana ir ilgstošs process, kas bieži izraisa daudz vilšanās un neapmierinājuma. Tomēr, ja tiešām mīli savu vīrieti, ir vērts to mēģināt. Ja viņš tiks galā ar savu impotenci, tu būsi divkārša ieguvēja.

Mazāk izplatīta seksuālā problēma ir nespēja sasniegt orgasmu, tā pazīstama arī kā «ejakulācijas nepietiekamība». Ir zināms vecs un labs mājas līdzeklis pret to, ko vēlams izmēģināt pēc iespējas ātrāk, jo ejakulācijas nepietiekamība reizēm var izraisīt impotenci.

Ejakulācijas nepietiekamības iemesli var būt vairāki. Parasti tās ir sava veida bailes no sievietēm un viņu vagīnām. Māsterss un Džonsons stāsta par gadījumu ar jaunu ebreju zēnu, kam šīs bailes izraisīja reliģiskā mācība par sievietes netīrību mēnešreižu laikā.

Kāds cits vīrietis kļuva orgasma nespējīgs, kad, atgriezies mājās no darba, pārsteidza savu sievu gultā ar svešinieku — viņa nupat izšļāktā sēkla tecēja ārā no sievas vagīnas. Viņš vairs nekad nespēja sasniegt orgasmu ar savu sievu.

Ejakulācijas nepietiekamības ārstēšana ir samērā vienkārša, bet arī prasa pacietību. Tās būtība ir masturbēt vīrieti līdz orgasma robežai un tad ievadīt peni vagīnā. Ja viņam izdosies beigt tevī vienreiz, tad ar katru nākamo reizi kļūs aizvien vieglāk sasniegt normālu orgasmu. Ja vien tavs vīrietis nav reliģisks fanātiķis vai psihisks sieviešu nīdējs, tev nenāksies grūti pārvarēt šo seksuālo problēmu.

Es ne mirkli neesmu teicis, ka ir viegli būt par seksoloģi savam vīrietim. Tas nav viegli. Tas ir grūti, tas sagādā vilšanos, un bieži tev būs grūti pārvarēt partnera dziļo pretestību un seksuālo ego. Var gadīties arī tā, ka tu esi darījusi visu, kas tavos spēkos, lai palīdzētu atrisināt viņa seksuālās problēmas, bet ar to nepietiek.

Tomēr, ja zināsi, ka esi spējīga palīdzēt un tādas seksuālās problēmas kā priekšlaicīga ejakulācija un impotence ir ārstējamas, tu būsi daudz spējīgāka palīdzēt savam vīrietim, kad viņa labākais draugs nokārs degunu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu