Sieva seksologa lomā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa/Erots

Uzsākot strādāt ar savu partneri kā seksoloģei, visbūtiskākā tev nepieciešamā īpašība ir pacietība.

Iemācies tikt galā ar vilšanos. Iemācies mierīgi un skaidri pateikt partnerim, kur tieši ir viņa kļūda un kā tikt ar to galā. Būs reizes, kad pacietību zaudēs viņš, sāks kliegt un dusmoties uz tevi, tomēr neiekarsti strīdā un saglabā pacietību. Tas ir tikai viņa paškritikas un pazemojuma izvirdums.

Ārstēšanas sākumā apgulies kaila gultā kopā ar savu vīrieti un apmīļojiet viens otru. Šajos seansos jāiztiek bez dzimumakta un ejakulācijas. Procedūras mērķis ir no jauna iepazīties ar lietām un sajūtām, kas jūs uzbudina, un sniegt baudu partnerim. Svarīgs ir tieši vārds sniegt.

Parādi partnerim, kā darīt tev patīkami, kā skūpstīt, glāstīt, kā stimulēt klitoru un vagīnu, nerūpējoties pašam par savu apmierinājumu. Atbildi viņam ar to pašu, tā uzsverot, ka sekss nekad nav vienpusīgs. Pēc baudas seansu nedēļas sāc izmēģināt priekšlaicīgās ejakulācijas novēršanas tehniku. Lai tas izdotos efektīvi, tev jāzina, kā saspiest partnera peni tā, lai aizkavētu viņa tieksmi ejakulēt.

Tev jānovieto īkšķa spilventiņš tieši zem peņa galviņas atveres, bet pirmais un otrais pirksts jāapvij ap peņa stumbru, viens uz vainaga ap galviņu, otrs zem pirmā. Iespējams, tev nāksies patrenēties, lai izstrādātu tieši tādu tvērienu, tomēr tad tu zināsi, ka tas ir precīzs.

Precizitāte ir svarīga tāpēc, ka, šādā veidā saspiežot partnera peni, viņš zaudē tieksmi ejakulēt. Neviens nezina, kāpēc tieši tā, bet tas iedarbojas. Spiediena spēku ierobežot nav nepieciešams, jo diezin vai tavos spēkos būs nodarīt kādu kaitējumu viņa piebriedušajam penim.

Izmantojot šo metodi, ir svarīgi, lai jūs runātu, jo kas gan cits, ja ne partneris, tev pateiks, kad viņam tuvojas orgasms.

Kad esi iemācījusies šādā veidā kontrolēt viņa ejakulāciju, jūs varat atkal atsākt mīlēties. Sākumā partnerim jāguļ uz muguras, un tev jāguļas viņam virsū, maigi ievadot sevī viņa peni. Dažas pirmās reizes centies nekustēties. Lai viņš jūt, ka viņa penis ir tevī, bet ejakulēt nav nekādas nepieciešamības. Ik reizi, kad viņš vēlas ejakulēt, atbrīvo viņa peni, saspied to un atkal ievadi sevī.

Kad tas jums izdodas bez problēmām, vari sākt mazliet kustēties. Dabiski, ka viņa penis vagīnā izraisīs tevī dabisku tieksmi kustēties, lai stimulētu sevi līdz orgasmam, īpaši tad, ja jūs sen neesat normāli mīlējušies. Taču, ja šobrīd ļausies tādai tieksmei, tu par daudz stimulēsi viņa peni, un tas beigsies ar vēl vienu priekšlaicīgu ejakulāciju.

Lai pārvarētu šo sarežģījumu, ļauj, lai viņš pirms dzimumakta uzbudina tevi gandrīz līdz orgasmam — ar mēli, pirkstiem vai citādi. Šim nolūkam allaž noder vibrators, ja tas ir pa rokai. Lai nu kā, bet, sākot dzimumaktu, tu nebūsi tālu no orgasma, tāpēc viņam nenāksies pārlieku nopūlēties, lai atturētu savu ejakulāciju, līdz tu tiec apmierināta.

Ejakulācijas kontroles apgūšana vidēji prasa no sešiem mēnešiem līdz gadam, bet tās efektivitāte ir gandrīz simtprocentīga. Daudziem vīriešiem nāksies atteikties no misionāra pozas, jo tajā ejakulācijas kontrole padodas visgrūtāk. Taču arī citas pozas sniedz ne mazāku apmierinājumu, īpaši ja tās palīdz uzlabot vīrieša seksuālo tehniku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu