Klints Īstvuds vairs nefilmēsies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Klints Īstvuds kārtējo reizi paziņojis, ka vairs nefilmēsies kino. «Visi vēlas aiziet, kad atrodas slavas virsotnē. Neviens nevēlas būt kā cīnītājs, kas paliek ringā tik ilgi, kamēr vairs nespēj cīnīties,» teicis Īstvuds, kas visus savus četrus «Oskarus» saņēmis kā režisors, nevis kā aktieris.

2005. gadā Klints Īstvuds tika nominēts «Oskaram» par lomu filmā «Miljons dolāru mazulīte», taču «Oskaru» par lomu saņēma tikai Hilarija Svonka, kamēr Īstvudam zelta statuete tika par režiju un labāko filmu. Līdzīga situācija bija arī 1993. gadā, kad «Oskariem» tika nominēta filma «Unforgiven».

Šogad «Warner Bros» piedāvā Amerikas Kinoakadēmijai izskatīt filmas «Gran Torino» kandidatūru, kas uz ekrāniem iznāks nākamā gada sākumā. Īstvuds nav neko minējis par plāniem pārtraukt režisora gaitas. Tuvākajā laikā viņš plāno uzņemt vēl vismaz divas filmas. Viena no tām ir fantastikas žanra trilleris, bet otra — uz reāliem notikumiem balstīta drāma ar Morganu Frīmenu Nelsona Mandelas lomā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu