«ManaPolise.lv» — moderna sistēma OCTA iegādei internetā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ilgu gadu pieredze apdrošināšanas tirgū

«ManaPolise.lv» ir jauns un moderns apdrošināšanas portāls, kura izstrādē ieguldīta vairāku gadu pieredze. Jauno interneta resursu apkalpo SIA «Rīgas brokeri» — sabiedrība ar vairāk nekā sešu gadu pieredzi apdrošināšanas tirgū. SIA «Rīgas brokeri» ir viena no visstraujāk augošajām nozares kompānijām, un tās attīstības tempi liecina par pareizi izvēlētu darbību gan klientu apkalpošanas jomā, gan biznesa attīstības jomā. Jaunais apdrošināšanas portāls ir kā apliecinājums modernai domāšanai un labāko risinājumu piedāvāšanai sabiedrības klientiem.

OCTA internetā — salīdzini un pērc lētāk

Lai atvieglotu OCTA polišu iegādi internetā, Latvijas likumos tika pieņemtas izmaiņas, kas paredz, ka arī attālināti iegādāta apdrošināšanas polise ir derīga un tai papīra formātā, braucot pa Latvijas Republikas teritoriju, līdzi nav jābūt. Mēs paredzam, ka drīzumā visi autovadītāji izvēlēsies OCTA iegādāties internetā, jo tikai internetā ir iespējams:

1) veikt aprēķinus, neizejot no darba vai no mājām;
2) vienlaikus iegūt aprēķinus no visām apdrošināšanas kompānijām;
3) veikt pirkumu un norēķināties attālināti.

«ManaPolise.lv» — Tavs apdrošināšanas portāls

«ManaPolise.lv» interneta lapa ir veidota, izmantojot daudzu gadu garumā gūto pieredzi apdrošināšanas industrijā. Izdevīgāko OCTA cenu var iegūt, vienkārši ievadot datus par auto, kuru persona vēlas apdrošināt. Aprēķinu var iegūt arī nereģistrēti lietotāji, un pēc OCTA piedāvājumu aprēķina portāla lietotājs var reģistrēties ar jau ievadītajiem datiem, tātad informācija nebūs jāievada atkārtoti.

Portālā esošie apdrošināšanas kalkulatori ir tiešsaistē saslēgti ar visu apdrošinātāju sistēmām, tātad «ManaPolise.lv» lietotājam ļauj salīdzināt visu apdrošinātāju piedāvājumus vienlaikus.

Izvēloties labāko piedāvājumu, pasūtīt polisi var turpat internetā. Lai nodrošinātu katram klientam piemērotāko norēķinu veidu, «ManaPolise.lv» piedāvā trīs dažādas iespējas. Par OCTA polisi var samaksāt: 1) ar karti; 2) ar «Hanzanet»; 3) veicot pārskaitījumu, pēc grāmatvedības rēķina ar rekvizītiem.

«ManaPolise.lv» — ilgtermiņa sadarbība

«ManaPolise.lv» ir vienīgais apdrošināšanas piedāvājumu salīdzināšanas portāls, kur klientam internetā ir iespēja pieslēgties personīgās apdrošināšanas sadaļai. Šajā sadaļā «ManaPolise.lv» klientam ir pieejama būtiska informācija par klienta apdrošināšanu (polises numurs, darbības termiņš un cita informācija), kā arī ir iespēja izdrukāt polises kopiju, kad tā ir vajadzīga, piemēram, braucot uz ārzemēm vai citos gadījumos, kad nepieciešams apliecināt, ka auto ir apdrošināts.

Lai atvieglotu OCTA polises atjaunošanu, pirms polises termiņa beigām uz klienta e-pasta adresi un mobilo tālruni tiks nosūtīts atgādinājums. Esošiem «ManaPolise.lv» klientiem, ielogojoties ar savu paroli, jaunas polises pasūtīšanas process ir pavisam ērts un vienkāršs.

http://www.manapolise.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu