Liene Šomase savu koncertturneju noslēgs nākamgad

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Liene Šomase savu jaunā albuma «Vārdos nepateiktais» koncertturneju noslēgs ar koncertu Rīgas Kongresu namā 4. februārī, portālu «Apollo» informēja «Mikrofona ieraksti».

Turnejas gaitā Šomase ar lieliem panākumiem jau viesojusies astoņās Latvijas pilsētās. Vēl atlikuši koncerti Madonā un Cēsīs.

Jau aizvadītie koncerti Kuldīgā, Talsos, Jēkabpilī, Rēzeknē, Jelgavā, Lielvārdē, Valmierā un Liepājā tika uzņemti ar sajūsmu un ovācijām. Zāles bija skatītāju pilnas, un publikas atsaucība apliecināja, ka Liene ir viena no pašlaik visiemīļotākajām dziedātājām, kura klausītājus apbur ar spilgtu un latvisku šarmu, dabisku sirsnību un dzirkstošu aizrautību.

Patlaban turnejā iestājies neliels pārtraukums, bet 23. janvārī  paredzēts koncerts Madonas kultūras namā, savukārt 30. janvārī — Cēsu Kultūras centrā. Turneja noslēgsies 4. februārī Rīgas Kongresu namā.

Programmā — albuma «Vārdos nepateiktais» repertuārs, kā arī citas mākslinieces karjerā nozīmīgas dziesmas: šlāgeraptaujas uzvarētāja «Ugunskurs», «Eirovīzijas 2007» dziesma «Take Off Your Mask» (latviešu valodā), seriāla «Svešā dzīve» tituldziesma un citas tautā iecienītas melodijas. Koncerti tiek sniegti dzīvajā izpildījumā, piedaloties instrumentālai grupai.

Paredzams, ka vairākās dziesmās Lienei varēs piebiedroties arī populārais motosportists Jānis Vinters, tā atsaucot atmiņā atraktīvo duetu, par kuru šova «Dziedi ar zvaigzni» finālā nobalsoja gandrīz 200 000 TV3 skatītāju.

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu