Vai esi gulējis ar zviedrieti, krievieti, arābieti?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Šoreiz iepazīsim pasaules ģeogrāfiju, lūkojoties tikai uz sievietēm, viņu temperamentu, atvērtību un rīcību stiprā dzimuma tuvumā.

Zviedrietes neaizmirst protestantismu

Laikam jau eksistences likstu pārņemtie un lētie prāmji vainīgi pie tā, ka Latvijas vīrieši nav spējuši saprast, ka tieši zviedru sievietes ir īstas Eiropas superzvaigznes; lielākā daļa — nordiskās rases pārstāves ar kobalta atblāzmu gaišzilajās acīs. Apsteidzot daudzas, varbūt pat visas nācijas, viņas ir pati pilnība attiecībā uz stilu, izsmalcinātību, šarmu.

Viņu interese par vīriešiem — neviltota un atklāta, viņas gaidīs no tiem asprātību, gudrību un vēlmi parunāt par dzīves jēgu. Taču izaicinoša uzvedība mačo stilā tiek uztverta kā ierobežotu prāta spēju un barbarisma izpausme.

Seksologa vērtējums: gara, seksuāla sieviete, kas gultā ir tikpat laba kā viņas āriene. Zviedrietes saglabājušas pietiekami daudz protestantisku baiļu no tīras baudas, lai seksu pārvērstu par eksotisku nodarbošanos, meklējot tajā noslēpumus un mīklas.

Par zviedriem vērts piebilst, ka viņi paši bija izbrīnīti attiecībā uz apšaubāmo zviedru seksa mītu, kas bezgalīgi tika tiražēts pornogrāfijas rītausmā. Taču svinga klubi viņiem, tāpat kā visai Skandināvijai, ir raksturīgi. Svingpārtijas, kas parasti norisinās saunās, apmeklējusi piektdaļa Skandināvijas ģimeņu.

Krievietes — dabas bērni

Krievijas sievietēm piemīt dabas dots skaistums, ko viņas labprāt akcentē ar kosmētiku un seksapīlu apģērbu. Daudzi dodas uz Krieviju tieši seksa dēļ, jo atrast romantiku vai nodibināt ciešākas attiecības tur ir grūti. Toties tās rodas ātri, attīstās strauji, evolucionējot līdz ekstremālām izpausmēm.

No krievietēm jāsagaida vairāk rupjības un emocionālās mežonības nekā Eiropā, vīrietis var pabrīnīties, cik, izrādās, viegli var iesist sievietei. Taču acīmredzams krievu skaistuļu mīnuss — straujā noskaņojuma maiņa, vienas minūtes laikā viss var apgriezties kājām gaisā, pēkšņi var pat tikt nomainīts partneris.

Seksologa izbrīns: salīdzinājumā ar Rietumeiropas skaistulēm krievietes ir daudz dabiskākas, viņas ir labas mīļākās, gultā ļauj vaļu ziņkārei, attapībai, eksperimentiem. Pats pārsteidzošākais — pēc akta viņām tīk divatā doties uz dušu.

Par arābietēm

Lai saprastu, kāpēc tik maz mēs zinām par arābu sieviešu seksualitāti, uzaicināju uz sarunu «Ominasis Latvia» konsultantu Tufiku Kavaru, šobrīd visatpazīstamāko arābu Latvijā:

«Tas, ka Saūda Arābijā sievietei seju sedz melns plīvurs, nenozīmē, ka viņa būs konservatīvāka nekā pārējās arābietes — viņa var būt juriste, inženiere, biznesmene. Kad Eiropas pludmalēs nepārtraukti redzi pusatkailinātas un atkailinātas sievietes, tās jau pēc divām trim dienām tu sāc uztvert bezmaz kā gaļu — pazūd sievietes noslēpums, un tavi instinkti sāk snaust. Bet, ja tu redzi tikai acis, tu vēlies atklāt, kas aiz šīm acīm paslēpts. Gluži tāpat kā vērot meistarīgu striptīza dejotāju — jo viņas priekšnesums ilgāks, jo interesantāk.

Arābu valstis ir uz ģimeni orientētās zemes, bet tas nenozīmē mazāku seksualitāti. Ja amerikānim ir sieva un mīļākā, tad arābam ir sievas un mīļākās viņa paša ģimenē. Saskaņā ar noteikumiem, sekss seko kāzām. Arābu sievietes ir seksīgas, pat vairāk uz izpatikšanu vīrietim orientētas nekā eiropietes.

(Raksta fragments. Visu lasiet žurnālā «Una».)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu