«Borowa Mc» atgriežas mājās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inese Kalniņa

Latgaliešu modernās mūzikas grupa «Borowa Mc» nodod radioklausītājiem jaunāko singlu un gatavojas Latvijas koncertturnejas noslēguma pasākumam Rēzeknē 16. decembrī.

Tu vienmēr zini, ka mājās Tevi kāds gaidīs! Lai cik tālus ceļus esi staigājis, cik kurpju pāru novalkājis vai cik pasaules zemes redzējis. Mājās būs vecāki un draugi, un cilvēki, ar kuriem vienmēr būs, par ko parunāt.

Grupas «Borowa Mc» jaunākais radiosingls «Es tevi gaidiešu» ir apstādinājis atgriešanās brīdi un iemūžinājis atkalredzēšanās prieku. Gada pēdējā mēneša pašā pirmajā dienā dziesma nonākusi visās Latvijas radiostacijās un palīdzēs cilvēkiem Ziemassvētku laikā atrast ceļu pie saviem mīļajiem. Dziesmā izmantotas latgaliešu dzejnieces Līgas Rundānes vārsmas.

Turklāt 16. decembrī grupa nospēlēs pēdējo jaunā albuma «Ui, lobs!» turnejas koncertu savā dzimtajā pilsētā Rēzeknē. Koncerts būs Ziemassvētku dāvana mediķiem un citiem medicīnas iestāžu darbiniekiem, kuriem ieeja koncertā būs bezmaksas. Ideja par šādu koncertu grupai radusies, pirms kāda laika vērojot mediķu streikus.

«Šā gada laikā arī pašiem ir bijusi liela saskarsme ar mediķiem, kas mūs operējuši un ārstējuši balsis. Gribam pateikt paldies. Un vēlamies sagādāt prieku Ziemassvētkos, jo, mūsuprāt, mediķiem nav viegli — smags darbs un salīdzinoši neliels atalgojums!» grupas vārdā iemeslu šādai dāvanai tieši mediķiem stāsta Aigars Runčis.

http://www.borowa.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu