Vīrietis, sieviete un orālais sekss

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Ticiet vai ne, bet vairākumam vīriešu patīk ne tikai saņemt, bet arī sniegt orālo seksu, tikai viņi raizējas, vai dara to pareizi.

«Vīriešiem nepiemīt tik laba intuīcija, lai pavisam viegli no tavām lūpām varētu nolasīt atbildi uz šo jautājumu, tāpēc, ja tu atsaucīgi reaģēsi uz viņa rīcību, viņš to turpinās darīt,» apgalvo seksologi.

Tāpēc tad, kad vīrietis tevi apmierina orāli, nebaidies izrādīt, ka tu novērtē viņa pūles. Izbaudot notiekošo, vaidi un kunksti, sniedzies ar visu savu ķermeni pretī viņa mutei. Jo vairāk tu izrādīsi savu uzbudinājumu, kad viņš tevi apmierina orāli, jo labāk viņš iegaumēs, kas tieši tev sagādā vislielāko baudu un kā rīkoties nākamreiz.

Ja tavam vīrietim ir vajadzīgs kāds padoms šajā delikātajā jautājumā, liec viņam saprast, kas tieši tev patīk, skūpstot un laizot viņa pirkstus tieši tādā pašā veidā, kā tu vēlētos, lai aizskar un skūpsta tevi tur, lejā.

Tāpat tu vari arī pateikt, ka tas ir tieši tas, ko tu vēlies, lai viņš dara, lai parādītu, cik ātri vai spēcīgi viņam vajadzētu kustēties.

Tad, kad viņš tev ir sniedzis baudu, parādi viņam, cik kairinoši kaislīgas ir bijušas viņa lūpas, iepriecinot ar orālo seksu savu mīļoto. Viņš noteikti būs gatavs ar prieku atkārtot šo juteklisko piedzīvojumu, ja zinās, ka tu atbildēsi viņam ar to pašu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu