Vai sieviete gultā drīkst runāt neķītrības?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

«Es vēlētos gultā runāt neķītrības, bet baidos, ka tā aizbiedēšu savu vīrieti...» (No lasītājas vēstules.)

Visvienkāršākais veids, kā parādīt, ka tevi nemulsina neķītri vārdiņi, ko viņš tev čukst ausī, ir šāda nerātna savstarpēja dialoga sākšana. Tas nenozīmē, ka tev vajadzētu izklausīties pēc meičas, kas ieradusies uz noklausīšanos pornofilmas ieskaņošanai. Vienkārši atklāj savam mīļotajam, ka tev patīk tas, ko viņš ar tevi dara, vai to, ko vēlies izdarīt ar viņu (būtu vēlams runāt maigi un seksīgi). Tas mazinās viņa raizes par šādām pikantām un seksīgām sarunām un reizē viņu neprātīgi uzbudinās.

Mazāk atklāts veids, kā pavēstīt, ka tev nekas nav pret šādām draiskulībām, ir ierosināt sākt nelielu juteklisku diskusiju. Tu vari to darīt priekšspēles laikā vai arī — pirms jūs esat nokļuvuši līdz gultai. Pajautā savam mīļotajam, kādas ir viņa slēptākās seksuālās fantāzijas, vai lūdz, lai viņš tev atklāj, kura ir viņa visu laiku visiecienītākā seksa aina kādā filmā.

Tici, viņam pilnīgi noteikti būs kaut kas palicis prātā. Pēc tam izstāsti viņam, kurš filmas fragments visvairāk paticis tev pašai. Neaizmirsti arī piebilst, tieši kāpēc šī aina tev šķiet tik uzbudinoša.

«Tas, ko tu teiksi, atklājot, kas tevi uzbudina visvairāk, palīdzēs partnerim saprast, kas tev patīk, kā arī apzināties tās robežas, kuras tomēr pārkāpt nevajadzētu,» apgalvo seksologi.

Šādas erotiski kārdinošas sarunas, visticamāk, tevi iedvesmos veikt jaunus varoņdarbus un rotaļas guļamistabā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu