Kā meitene dejo, tā arī mīlējas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Anitas Banziņas zīm.

Mīlētājiem, kuriem ir liela pieredze intīmajās būšanās, tieši no pašu pieredzes ir zināms: kā dāma dejo, tā viņa arī mīlējas.

Meitenes, kuras neritmiski rausta un mētā savus locekļus kā aerobikas nodarbības laikā, tieši tāpat arī uzvedas, nonākušas gultiņā. Savukārt izteiksmīgas gurnu kustības ugunīgu Latīņamerikas ritmu pavadībā, erotiska «blūza» plastika — lieliskas mīlnieces vizītkarte… Tā dejo striptīzu, tā dejo «netīrās dejas».

Nereti deja tiek dēvēta par estētiskāko seksuālās enerģijas apmaiņas veidu. Iespējams, tā arī ir, jo galu galā tieši deja kopš senseniem laikiem ir viens no tiešākajiem jauno ļaužu iepazīšanās veidiem. Tikai agrāk kontakts notika greznās ballēs, tagad — naktsklubos, bet jēga nemainās.  

Tas nav nejauši, jo deja ir veids, kā ar ķermeni tiek izteikts ne tikai atsevišķa cilvēka, bet arī veselas nācijas raksturs un temperaments. Arī seksualitāte.

Dejas un mīlēšanās kvalitātes ciešo saistību apstiprina ne tikai profesionāli mīlētāji, bet arī zinātņu vīri, kuri pēta ķermeņa valodas smalkumus. Tieši tāpēc var droši apgalvot, ka striptīzs ir īpašs un augsti profesionāls mākslas žanrs, kam ar prastu gorīšanos pie stieņa nav nekāda sakara.

Ne jau velti ASV, īpaši Ņujorkā, beidzamajā laikā sievietēm atklāts jauns un ļoti populārs sporta un dejas nodarbības veids — striptīza dejas. Tās mācās un apgūst ne vien profesionālās dejotājas un naktsklubu darbinieces, bet ierēdnes, studentes un tā sauktās karjeras sievietes, kas noteikti negrasās pelnīt naudu, dejojot pie stieņa.

Tāpēc nebūs melots, apgalvojot, ka vistiešākais veids, kā iegūt vīrieti, ir — prasme dejot. Ne jau reps vai hiphops, bet gan «netīrās dejas» jeb, citiem vārdiem, «dejas bez noteikumiem».

Diemžēl konkrētu horeogrāfisku padomu nav, galvenais nosacījums ir erotisms, kaisle un šokējoša atklātība, kas gluži kā labs striptīzs apstājas pusvārdā. Šāds komplekts var potenciālajam varonim mīlētājam acīs sapūst pamatīgu miglu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu