Riteņbraukšanas komanda «Rietumu Banka-Rīga» gatavojas sezonai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Latvijas riteņbraukšanas komanda «Rietumu Banka-Rīga» mainījusi virzienu no šosejas uz MTB (kalnu divriteņi), kā arī uzsākusi treniņu procesu un jaunu komandas komplektāciju.

Komandas virziena maiņa saistīta ar MTB popularitātes pieaugumu Baltijas, Skandināvijas un Austrumeiropas reģionā, kas ļauj piedalīties augstvērtīgās sacensībās tepat mājās un atrādīties vietējai publikai. Nākamās sezonas kalendārs sastāvēs no tādām sacensībām kā Elion Estonian cup (Igaunijā), SEB MTB maratons (Latvijā), Philips MTB Marathon (Latvijā), Folgaria Megabike Marathon (Itālijā), Extreme sur Loue–Ornans (Francijā) un Bart Brentjens Challenge (Nīderlandē). Sezonas sākums un vidus tiks papildināts ar šosejas sacensībām sportiskās formas uzturēšanai.

Treniņu process tika uzsākts oktobra beigās. Sportisti ziemas periodā uzsākuši fiziskos treniņus: svaru zāle, baseins, akrobātika, treks un sporta spēles. Šāds grafiks turpināsies līdz janvāra beigām. Februāris jau tiks uzsākts siltajās zemēs ar treniņnometni Spānijā, kurā tiks vākta kilometrāža Spānijas kalnos.

Komandas menedžeris Igo Japiņš par 2009. gada plāniem sacīja sekojošo: «Komandas līdera loma tiks uzticēta Kristoferam Rācenājam un Ivanam Seledkovam, centīsimies kāpt uz pjedestāla visos svarīgākajos mačos».

Komandas komplektācija vēl ir procesā. Uz šo brīdi komandā no pagājušās sezonas vietu saglabājuši Kalvis Eisaks (Latvija), Kristofers Rācenājs (Latvija), Indulis Bēkmanis (Latvija), Ivanda Eiduka (Latvija), Ivans Seledkovs (Krievija), bet komandai pievienojušies  Valdis Berķis (Latvija), Jānis Rezins (Latvija), Raivo Maimre (Igaunija) un Allans Oras (Igaunija).



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu