Vai viņš būs gana labs gultā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Šis jautājums visos laikos ir uztraucis ļoti daudzas sievietes. Galvenokārt tāpēc, lai nebūtu veltīgi jātērē laiks un jūtas…

Vispirms ir jānoskaidro, ko mēs varam nosaukt par labu mīļāko. Runa ir par vīrieti, ar kuru tuvība tiešām ir patiesa bauda.

Un, lai cik tas nebūtu paradoksāli, to ir tiešām grūti izskaitļot, jo ārpus gultas šis cilvēks var būt kluss, saspringts, var pat uzvesties muļķīgi, vai — gluži pretēji — būt gudrs, izsmalcināts sarunu biedrs, labs draugs un īsts kavalieris. Tādējādi cilvēciskās un «gultas» kvalitātes var ne tikai nesakrist, bet izpausties pat pilnīgi pretēji.

Ārējais izskats var vilt

Uzdevums būtu daudz vieglāks, ja mēs mīļāko varētu noteikt pēc ārējā izskata. Sievietes, kas meklē vieglus ceļus, uzskata, ka gultā labi mīļākie ir plikpauraini, neliela auguma, spalvainām krūtīm, ar garu ķermeņa augšdaļu un īsu apakšdaļu.

Bet, pat ja runa ir par tādu, kas atgādina gorillas tēviņu, sievietes tomēr var arī nežēlīgi vilties. Var jau būt, ka tādam subjektam loceklis ir lielāks, nekā citiem vīriešu dzimuma parstāvjiem, bet tas vēl negarantē gultā īstu baudu.

Tomēr, kā izrādās, arī viņu vidū ir labi un slikti mīļākie. Vīrieti mīlas priekiem ir jāizvēlas daudz smalkāk. Tikai vienīgi — nesaistieties ar pielaizītiem skaistuļiem! Ja viņi nebūs homoseksuālisti, tad tie būs iemīlējušies sevī un pārliecināti, ka sievietes ir radītas tikai tāpēc, lai diennakti apmierinātu viņus.

Paskatieties un paostiet!

Atliek vien sievietēm paļauties uz intuīciju un novērošanas spējām. Paskatīsimies uz vīrieti vērīgāk! Neaizraujieties ar viņa apģērba kritizēšanu, jo jūs taču viņu neizvēlaties teātra apmeklējumam.

Paskatieties labāk, kā viņš kustas, kādi ir viņa žesti, cik viņš ir plastisks, ņemot krūzīti, cigareti utt. Ja jums patīk vērot viņa rokas, tad tā jau ir laba zīme. Kāds ir viņa skatiens? Ja tajās ieraugat mirdzumu, tad tas ir viņam vēl viens plus.

Un vēl — pasmaržojiet, vai caur dūmu un smaržu aromātu jūs jūtat vīrieša dabisko smaržu, vai tā jums ir patīkama.

Ja nē, tad pat necentieties viņu iepazīt gultā — jūs vienalga nožēlosiet. Ja viņa ķermeņa smarža jums ir patīkama, tad jūs esat uz pareizā ceļa. Un, beidzot, ja jūs pret šo vīrieti izjūtat nevienam neizskaidrojamu, bet nepārvaramu pievilkšanās spēku, tad tā jau ir garantija, ka tuvība ar viņu būs patīkama.

Bet ir arī izņēmumi: lielisks mīļākais izrādās tas, kurš neatbilst nevienam no šiem kritērijiem. Nu ko, izturieties pret to kā pret patīkamu pārsteigumu, ko liktenis jums ir vienkārši uzdāvājis.

Jo lielāks telefons, jo garāks…

Ja atskatāmies vēsturē — tad senie grieķi par pašiem seksīgākajiem vīriešiem uzskatīja tos, kam bija izstiepta galva un liels deguns. Tas tika izlemts tāpēc, ka ķermeņa daļas tika salīdzinātas ar «vīriešu lepnumu».

Senie romieši par seksuālo pazīmi uzskatīja pagarinātu zodu.

Mūsdienās blakus nosauktajiem tiek minēta plikpaurība un spalvainas krūtis. Pretrunīgi ir uzskati par pirkstu garumu. Jo vieni uzskata, ka seksuāliem vīriešiem tie ir gari, citi, ka īsi.
Mūsdienu vīrieši savu seksualitāti cenšas izcelt ar dažādiem aksesuāriem — lieliem mobilajiem telefoniem, ar automašīnām, kurām ir spēcīgs dzinējs, un kur tad vēl superdatori…

vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu