Sievietes seksuālās uzvedības kodekss

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Pirmā tuvība var kļūt gan par satraucošu notikumu dzīvē, gan arī par baismīgu izgāšanos. Kā uzvesties, lai tev un tavam izredzētajam par to paliktu visjaukākās atmiņas?

Cik tālu var iet pirmajā satikšanās reizē?

Lēmums tev jāpieņem pašai. Pats galvenais — nedarīt neko tādu, lai pēc tam būtu jānožēlo. Vai vajadzētu jaunajam partnerim jautāt par viņa seksa pieredzi? Vīrieši parasti mēdz mānīties.

Pēc kāda angļu žurnāla pētījumu rezultātiem 34% precēto vīriešu un 10% neprecēto atzinās, ka mānījušies, lai sasniegtu vēlamo mērķi. Vienīgā tava aizsardzība — prezervatīvs, bet viss pārējais ir tikai vārdi.

Kā iesākt sarunu ar vīrieti par prezervatīvu? 

Vajadzīgs tikai piemērots moments — piemēram, kad viņš izģērbjas. Korekti un pārliecinoši skan frāze: «Mums vajadzīgs prezervatīvs.» Partnera atteikums jānovērtē kā netaktiskums, un, ja tu nolem riskēt, vainu uzņemies pati.

Vai vajadzētu mīļākajam stāstīt par savu seksuālo pieredzi? 

Protams, ka kaut ko partnerim vajadzētu zināt. Taču tas nenozīmē, ka pēc pirmā pieprasījuma jādod viņam atskaite par savām mīlas dēkām. Pastāsti par sevi to, ko tu gribētu uzzināt par viņu.

Vai vajadzētu simulēt?

Sievietes nereti melus izmanto kā glābiņu, lai nesarūgtinātu partneri. Godīgums intīmajās attiecībās ir laimīgas savienības ķīla, bet, ja tevi kaut kas neapmierina gultā, neapmulsti — saki viņam patiesību. Neslēp, ja tu patiešām esi saņēmusi baudu — partneri tas tikai paskubinās.

Kā iziet no situācijas, ja partnerim nav erekcijas vai arī tā ātri zūd?

Galvenais — neuzņemties viņa neveiksmi. Pati labākā taktika — tūliņ apgalvot partnerim, ka sekss — jēdziens daudzslāņains, ne tikai tiešs dzimumakts. Pacenties sasniegt orgasmu, vadot viņa rokas un lūpas pēc savas vēlmes.

Ja tev ir vairāki mīļākie, vai vajadzētu viņiem pastāstīt par pārējiem?

Mūsu bīstamajā laikā tavs morālais pienākums — darīt mīļotajam zināmu, ka viņš nav vienīgais. Kaut gan iespējams, ka pēc šāda paskaidrojuma tu paliksi viena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu