Liene Šomase izdod kalendāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ziņa Lienes Šomases šarma un talanta cienītājiem – šonedēļ Jāņa Rozes grāmatnīcās, kā arī mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās veikalos nonāks 2009. gada kalendārs ar Lienes portretu galeriju.
Kalendārā aplūkojami mākslinieciski atraktīvi attēli, kuros Liene iejutusies 12 dažādos tēlos - tikpat košos un daudzveidīgos kā viņas dziedātās dziesmas. Kalendāra pirmo eksemplāru kā dāvanu dzimšanas dienā no Lienes rokām saņēma Maestro Raimonds Pauls.

«Ļoti ceru, ka kalendārs ikdienā spēs iepriecināt cilvēkus, kam tuva un saprotama mana dziedāšana,» saka Liene. «Man tā bija jauna un interesanta pieredze, par ko esmu pateicīga fotogrāfam Aleksandram Sokolovam un tipogrāfijai «Dardedze hologrāfija», bez kuru atbalsta un pretimnākšanas šis projekts nebūtu realizējams.»

Jāpiebilst, ka gads Lienei sācies aktīvi – jau saņemts Zelta disks par albumu «Pasaule ir skaista», kurā viņa duetā ar Jāni Moiseju dzied Raimonda Paula dziesmas un nupat radiostacijās nonākusi viņas dziesma «Tu esi mana mīlestība» (autori – «Double Faced Eeels» dalībnieki) no albuma «Vārdos nepatiektais». Taču pati svarīgākā aktualitāte ir gatavošanās pirmajam lielajam solokoncertam, kurš 4. februāri notiks Rīgas Kongresu namā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu