Vai Latvijas vīrieši ir izlutināti?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Mēs, sievietes, vēlamies būt izskatīgas, atbilst visiem skaistuma etaloniem, būt veiksmīgas darbā, izcilas ģimenes dzīvē, būt labas mājsaimnieces un tam visam pa vidu attīstīt sevi, mācoties augstskolā.

Vai šis saraksts tev drīzāk neatgādina supersievietes profilu? Vai tiešām to visu mēs darām aiz savas gribas? Baidos, ka liels iespaids tajā ir mūsu vīriešu uzstādītajām prasībām.
Protams, ir arī tādi vīrieši, kuri ir gatavi savas mīļotās uz rokām nēsāt un aiz katra soļa pa templim uzcelt, taču tādu nav tik daudz, lai mēs visas tādus spētu iepazīt personīgi.

Latvijas vīrieši ir izlutināti. To pierāda tas, kā uz mums raugās ārzemju vīrieši. Latviju dēvē par valsti, kur mīt visskaistākās sievietes pasaulē. Bet vai mūsu pašu vīrieši to pamana un novērtē? Kad tu ieradīsies Itālijas vilcienu stacijā, nokrāvusies ar čemodāniem, tev rindā sastāsies itāliešu vīrieši, lai palīdzētu mantas pa trepēm uznest! Taču ne jau šeit, ne Latvijā!

Jā, ir viņi izlutināti, jo romantiskais laiks, kad vīrieši gāja sieviešu medībās, apgriezies kājām gaisā. Patlaban tieši vīrieši jūtas kā medījuma objekti sieviešu pūlī. Ak vai, nabadziņi!

Tagad, atskatoties uz iepriekš minēto, pārdomā situāciju, kādā esi tu pati! Jo tieši tu esi tā supersieviete! Tad esi stipra un dari to sevis, nevis viņu dēļ! Neviens nav tā vērts, lai sevi noniecinātu vai ļautu dancināt pēc kāda stabules.

Atceries: mēs esam lapsas pēc rakstura, un nevienam vīriešu kārtas pārstāvim nebūs lemts izprast sieviešu dabu! Tādēļ izmanto šo Dieva dāvanu, domā ar galvu un regulē situāciju pati! Jo neviens cits, tikai tu pati būsi atbildīga par to, vai tavs vīrietis ir izlutināts vai nav!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu