Gulbis pārliecinoši pārvar «Australian Open» pirmo kārtu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Austrālijas atklātā čempionāta pirmajā kārtā latviešu tenisists Ernests Gulbis šorīt ar 6:3, 6:2 un 6:3 pieveica spāni Alberto Montanjesu.

ATP pasaules rangā šobrīd Montanjess ieņem 42. vietu, kas ir augstākā pozīcija viņa karjerā, bet Gulbis ir 52. vietā.

Abi tenisisti līdz šim savā starpā bija tikušies vienu reizi, kad 2007. gada Francijas atklātā čempionāta otrās kārtas mačā, kas vairākas reizes tika pārtraukts lietus dēļ, Montanjess izcīnīja uzvaru ar 6:1, 6:2, 1:6 un 7:6 (7:3).

Nākamajā mačā latvietim būs jātiekas ar ATP rangā 19. vietā esošo krievu Igoru Andrejevu, kas pirmās kārtas mačā dramatiskā piecu setu cīņā ar 5:7, 3:6, 6:4, 6:3 un 6:4 pieveica Pīteru Polanski no Kanādas.

Trešajā kārtā Gulbim var nākt pretī amerikānis Džeimss Bleiks, kas pasaules rangā ir desmitajā vietā, bet viņu latviešu tenisists jau divas reizes ir uzvarējis.

Šī ir otrā reize, kad Gulbis startē Austrālijas atklātā čempionāta pamatturnīrā. Pagājušajā gadā latviešu tenisists pirmās kārtas mačā ar 0:6, 4:6 un 6:7 (2:7) piekāpās 2005. gada turnīra uzvarētājam krievam Maratam Safinam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu