«Australian Open» zināmi sieviešu ceturtdaļfināla pāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā ir noskaidroti sieviešu vienspēļu turnīra ceturtdaļfināla pāri.

Astotdaļfinālā pēdējās četrās spēlēs pirmdien uzvaru izcīnīja spāniete Karla Suaresa Navarro, krievietes Jeļena Dementjeva un Svetlana Kuzņecova, kā arī ASV tenisiste Serēna Viljamsa.

Karla Suaresa Navarro ar 6-3, 6-2 uzvarēja savu tautieti Anavelu Medinu Garrigesu, bet Jeļena Dementjeva divos setos (6-2, 6-2) uzvarēja slovākieti Dominiku Cibuļkovu.

Divi mači tika pārtraukti, jo tenisistes savainojuma dēļ tos nespēja turpināt. Svetlana Kuzņecova atradās ar 4:1 vadībā pret ķīnieti Dzje Žeņu, kad Ķīnas sportiste no cīņas izstājās, savukārt Serēna Viljamsa pēc pirmā zaudētā seta (3-6) pret baltkrievieti Viktoriju Azarenku otrajā bija vadībā ar 4-2, taču Azarenka nebija spējīga cīņu turpināt, un amerikāniete izcīnīja uzvaru bez tālākās cīņas.

Ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies Vera Zvonareva ar Marionu Bartoli, Dinara Safina ar Jeļenu Dokiču, Jeļena Dementjeva ar Karlu Suarešu Navarro un Serēna Viljamsa ar Svetlanu Kuzņecovu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu