«Australian Open» noskaidroti vīriešu ceturtdaļfināla pāri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā vīru vienspēļu astotdaļfinālā par lielāko pārsteigumu parūpējās spānis Fernando Verdasko, kurš piecu setu cīņā pārspēja ar ceturto numuru izlikto skotu Endiju Mareju – 2:6, 6:1, 1:6, 6:3, 6:4.

25 gadus vecais tenisists «Grand Slam» turnīra ceturtdaļfinālā ir iekļuvis pirmo reizi un ir vienīgais, kurš labāko astoņniekā ticis bez kāda no pirmajiem astoņiem numuriem.

Verdasko nākamais pretinieks būs pagājušā gada turnīra finālists francūzis Žo Vilfrīds Conga, kurš citā astotdaļfināla spēlē uzvarēja amerikāni Džeimsu Bleiku – 6:4, 6:4, 7:6.

Tāpat uzvaru izcīnījis arī pasaules ranga līderis Rafaels Nadals. Astotdaļfinālā spānis pārliecinoši pieveca čīlieti Fernando Gonsalesu 6:3, 6:2, 6:4 un kvalificējās ceturtdaļfinālam, kurā tiksies ar francūzi Žilu Simonu.

Ar sesto numuru izliktais Simons citā astotdaļfinālā spēlē pārspēja savu tautieti Gelu Monfilsu, kurš, sākoties ceturtajam setam, plaukstas savainojuma dēļ izstājās no tālākas cīņas. Tobrīd Simons bija uzvarējis divus, bet Monfilss vienu.

Jau iepriekš bija zināmi abi pārējie ceturtdaļfinālā pāri: Novaks Džokovičs pret Endiju Rodiku un Huans Martins del Potro pret Rodžeru Federeru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu