«Australian Open» pusfinālā spēlēs Zvonarjova pret Safinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters

Austrālijas atklātajā tenisa čempionātā noskaidrots sieviešu vienspēļu pusfināla pirmais pāris, un to veidos divas krievu tenisistes.

Par pirmo pusfinālisti kļuva Krievijas tenisiste Vera Zvonarjova, kas ar rezultātu 6-3, 6-0 pieveica Marionu Bartoli no Francijas.

Spēles pirmajā setā Bartoli spēja izvirzīties vadībā ar rezultātu 3-1, tomēr turpmākajā mačā pilnībā dominēja krieviete, neļaujot savai pretiniecei vairs uzvarēt nevienā geimā.

Lai gan Zvonarjova ir pasaules ranga pirmā desmitnieka spēlētāja, šis ir viņas labākais sasniegums «Grand Slam» turnīros, bet ceturtdaļfinālā viņa pēdējo reizi bija iekļuvusi 2003. gada Francijas atklātajā tenisa čempionātā.

Pusfinālā Zvonarjova tiksies ar citu Krievijas tenisisti Dinaru Safinu, kas trijos setos ar 6-4, 4-6, 6-4 uzvarēja mājinieku lielāko cerību austrālieti Jeļenu Dokiču.

Rīt notiks atlikušas divas ceturtdaļfinālu cīņas, kurās spāniete Karla Suaresa Navarro tiksies ar Krievijas tenisisti Jeļenu Dementjevu, bet krieviete Svetlana Kuzņecova spēkosies ar Serēnu Viljamsu no ASV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu