«Australian Open» pusfinālā iekļūst divi spāņu tenisisti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Austrālijas atklātā tenisa čempionātā vīriešu pusfinālā ir iekļuvuši divi spāņu tenisisti — Fernando Verdasko un Rafaels Nadals.

Savu karjeras labāko rezultātu trešdien sasniedza spāņu tenisists Fernando Verdasko, kas Austrālijas atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 7-6 (7:2), 3-6, 6-3, 6-2 pieveica pagājušā gada turnīra finālistu Žo Vilfrīdu Tsongu no Francijas.

Savukārt par Austrālijas atklātā tenisa čempionāta vīriešu vienspēļu turnīra pēdējo pusfinālistu trešdien kļuva pasaules ranga līderis spānis Rafaels Nadals, kas ceturtdaļfināla spēlē ar 6-2, 7-5, 7-5 pieveica Francijas tenisistu Žilu Simonu.

Pēc samērā pārliecinoši uzvarētā pirmā seta nākamie divi ritēja līdzīgā cīņā, un Nadals uzvaras izcīnīja tikai to beigās.

Pusfinālā abi spāņu tenisisti tiksies savā starpā, bet otru pāri veidos šveicietis Rodžers Federers un amerikānis Endijs Rodiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu