Māsas Viljamsas triumfē «Australian Open» dubultspēļu finālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Par Austrālijas atklātā tenisa čempionāta sieviešu dubultspēļu turnīra uzvarētājām piektdien trešo reizi karjerā kļuva ASV sportistes Serēna un Venusa Viljamsas.

Finālā ar desmito numuru izliktajām māsām bija nepieciešamas tikai 75 minūtes, lai divos setos ar 6-3, 6-3 pieveiktu Danielu Hantuhovu no Slovākijas un japānieti Ai Sugijamu, kuras turnīrā bija izliktas ar devīto numuru.

Māsas Viljamsas Austrālijas atklātā čempionāta dubultspēļu turnīrā triumfēja arī 2001. un 2003. gadā, turklāt iekļūstot «Grand Slam» sacensību finālā viņas ne reizi nav zaudējušas.

Viljamsas kopumā ir triumfējušas astoņos «Grand Slam» turnīros dubultspēlēs, šajā rādītājā panākot spānietes Virhīniju Ruano Paskālu un Paolu Suaresu. Vairāk uzvaru — 14 — ir tikai Džidži Fernandesai no ASV pārī ar baltkrievieti Natašu Zverevu un leģendārajai Martinai Navratilovai/Pamelai Šriverei — 21.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu