Kas ir Sončikas jaunais draugs?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Latvijas dzeltenās preses izdevumi nebeidz sekot Anetei Sončikai un viņas privātās dzīves peripētijām. Šoreiz prese «ķērusies» pie viņas jaunā drauga.

Pēc šķiršanās no drauga Oskara Barševska ballīšu «karaliene» Anete dažādus pasākumus sākusi apmeklēt sava fitnesa trenera Andžeja Reitera pavadībā, raksta «Kas Jauns».

Lai arī žurnālam «Privātā Dzīve» Sončika saka, ka puisis nav viņas jaunais draugs, bet gan personīgais treneris, Andžejs apgalvo, ka viņus saista kas vairāk nekā tikai lietišķas attiecības, raksta «Kas Jauns». 

Izrādās, ka Andžejs Reiters ir ne tikai fitnesa treneris, viņš arī vada semināru kompāniju «GlobalAccess.lv», kas uzņēmējiem sniedz konsultācijas energoinformātikā, skaidrojot enerģijas un naudas plūsmas likumus.

Fitnesa treneris un uzņēmējs ir izbijis miljonāres Ievas Lasmanes-Plaudes darījumu partneris, ziņo portāls «Kriminal.lv». Atbilstoši «Lursoft» datiem, no 2006. gada sākuma līdz 2007. gada novembrim Andžejs vadīja SIA «Reiters sports». Pirms tam šo firmu kā «Kolonna serviss» apakšuzņēmumu pārvaldīja Ieva Lasmane-Plaude. Par uzņēmuma pēdējo īpašnieku kļuva Artis Kristalts, kurš plašāku sabiedrības atpazīstamību izpelnījās, pateicoties skandālam ap kompāniju «Lata International».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu