Lamājies, un tu būsi vesels!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Apollo» arhīva

Līdzīgi smukajam Bredam Pitam un kārdinošajai Džūlijai Robertsai, daudzi puikas un meitenes ar iespaidīgu ārieni un iekšējo intelektu dievina «trīsstāvīgu» lamāšanos.

Dažiem pilsoņiem šķiet, ka tas ir nepiedienīgi, amorāli un pat aseksuāli, tomēr statistika liecina: lamuvārdu cienītāji ir mazāk pakļauti stresam, frustrācijas stāvoklim, kā arī dažādām psihosomatiskām kaitēm, ieskaitot dzimumsfēras slimības.

Ir tikai viens «bet»: jūsu verbālajai agresijai jābūt virzītai kā sapnī, respektīvi, tā nedrīkst būt vērsta uz konkrētu personu, bet gan uz virtuālu adresātu. Citādi var dabūt pretī!

Tātad, kad nākamreiz ieraudzīsiet pa visu istabu izmētātās vīra zeķes vai — cits variants — nejauši pamanīsiet, ka jūsu sieviņa atkal veselu stundu pļāpā pa telefonu «ar velns zina ko par velns zina ko», nesteidzieties likt lietā «trīsstāvīgos», apspriežot otrās pusītes radurakstus un ieņemšanas apstākļus.

Rīkojieties prātīgi! Nobučojiet karsti mīļoto uz pierītes vai deguntiņa (lai arī kā gribētos viņu «noklāt» ar neliterāriem izteicieniem) un, noslēpumaini smaidot, dodieties uz kādu brīvu istabu. Tur jūs varat darīt, kas ienāk prātā: izgāzt vistrakākās lamas (tiesa, ne pārāk skaļi — lai neviens nesadzird), vicināt izstieptu vidējo pirkstu... bet tas viss jāvelta iztēlotam naidniekam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu