Sekss palīdzēs pieveikt gripu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Erots

Mediķi runā, ka atkal esot sākusi trakot kārtējā gripas epidēmija. Ārsti iesaka: tikko pamanāt pirmās slimības pazīmes, nekavējoties liecieties gultā.

Bet iemesli, kāpēc tā jādara, var būt visai dažādi... Piemēram, M. Stopads savā darbā «Seksa medicīniskais aspekts» apgalvo, ka mīlēšanās ir labākās zāles pret visām kaitēm.

Tā patiešām ir! Mīlēšanās stimulē hormonālo darbību un paaugstina imūnsistēmas aktivitāti, tā uzlabojot organisma vispārējo stāvokli. Taču tas vēl nav viss — seksiņš atbrīvo no stresa simptomiem, mazina reimatiskās un artrīta sāpes, ir lielisks atsāpinošs līdzeklis.

Neticat? Velti — medicīnā zināms simtiem gadījumu, kad sekss atbrīvojis sievietes no pirmsdzemdību un dzemdību sāpēm, tāpēc, godātie un cienītās, liecieties vien gultā un, norijuši aspirīna tabletīti, ķerieties pie īstās terapijas, kuras dēļ gultas režīms patiesībā noteikts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu