Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/9905559t1h5ae1.jpg)
6 porcijas
2 ēd.k. balzama etiķa
2 ēd.k. olīvu eļļas
1 tējk. saspiesta ķiploka
600 g sarkanu ķiršu tomātiņu
svaigi malts melnais pipars un sāls pēc garšas
svaigas bazilika lapas
Uzsildi pannā eļļu, balzama etiķi un ķiplokus uz lēnas uguns.
Pieliec tomātus, sāli un piparus un maigi apcep tomātiņus apmēram divas minūtes.
Apkaisi ar sakapātu baziliku, pasniedz ar lasi vai cūkas medaljoniem.